SP + Digital
/governosp
SP + Digital
/governosp
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Comunidades e coleções
Navegar nos Itens por:
Data do documento
Todos os autores
Título
Assunto
Ajuda
Entrar em:
Meu espaço
Receber atualizações
por e-mail
Editar perfil
Instituto de Tecnologia de Alimentos
Navegando por Título
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Data do documento
Data de depósito
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 146 a 165 de 733
< Anterior
Próximo >
Data do documento
Título
Autor(es)
2020
Chicken Combs and Wattles as Sources of Bioactive Peptides: Optimization of Hydrolysis, Identification by LC-ESI-MS2 and Bioactivity Assessment
Bezerra, Taliana; et. al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2017
Chips de batata-doce biofortificada: desenvolvimento do produto e estudo de estabilidade em diferentes sistemas de embalagem
Marangoni Júnior, Luís
;
Alves, Rosa Maria Vercelino (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2021
Chitosan active coating on paperboard surface forming an antiinsect grain-based food packaging
Silva, Mariangela de Fátima; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2011
Chitosan and fungicides on postharvest control of Guignardia citricarpa and on quality of ‘Pêra Rio’ oranges
Rappussi, Maria Cristina Canale; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2014
Chlorella modulates insulin signaling pathway and prevents high-fat diet-induced insulin resistance in mice
Vecina, Juliana Falcato; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2011
Chlorella vulgaris restores bone marrow cellularity and cytokine production in lead-exposed mice
Queiroz, Mary L. S.; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2010
Cinética de acidificação de palmito de pupunha (Bactris gasipaes Kunth.)
Quast, Ernesto; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2013
CLA-enriched milk powder reverses hypercholesterolemic risk factors in hamsters
Rodríguez-Alcalá, Luis Miguel; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2018
Co-crystallization of paprika oleoresin and storage stability study
Federzoni, Veronica; et. al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2020
Co-crystallized honey with sucrose: evaluation of process and product characterization
Quast, Leda B.
;
Farina, Sabrina G.
;
Quast, Ernesto
;
Vieira, Manoela A.
;
Queiroz, Marise B.
;
;
;
;
;
;
;
;
2020
Co-crystallized Honey with Sucrose: storage Evaluation and Sensory Acceptance
QUAST, L. B.
;
;
;
;
;
;
;
;
2022
Co-crystallized sucrose-soluble fiber matrix: Physicochemical and structural characterization
Queiroz, Marise Bonifácio; et. al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2011
Co-occurrence of ochratoxin a and aflatoxins in chocolate marketed in Brazil
Copetti, Marina V.; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2020
Cocoa beans and derived products: effect of processing on polycyclic aromatic hydrocarbons levels
Abballe, Caroline
;
Gomes, Fernanda Moralez Leme
;
Lopes, Beatriz Dezembro
;
Oliveira, Ana Paula Ferreira de
;
Berto, Maria Isabel
;
Efraim, Priscilla
;
Tfouni, Sílvia Am´elia Verdiani
;
tfouni@ital.sp.gov.br
2020
Coffee beverage preparation by different methods from an environmental perspective
Tavares, Maria Paula de Figueiredo
;
Mourad, Anna Lúcia
;
;
;
;
;
;
;
;
2021
Coffee by-products in topical formulations: A review
Camargo, Gisele Anne; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2014
Coffee, mycotoxins and climate change
Paterson, R. Russell M.; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2022
Cold-pressed sesame seed meal as a protein source: Effect of processing on the protein digestibility, amino acid profile, and functional properties
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
;
Moreno, Yara Maria Franco
;
Carciofi, Bruno Augusto Mattar
;
Sá, Amanda Gomes Almeida
;
mtb@ital.sp.gov.br
2020
Collagen production from chicken keel bone using acid and enzymatic treatment at a temperature of 30 °C
Cordeiro, Ana Rita Ribeiro de Araújo; et. al.
;
;
;
;
;
;
;
;
2011
Color degradation kinetics in low-calorie strawberry and guava jellies
Moura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de; et al.
;
;
;
;
;
;
;
;