Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 206 a 225 de 733 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2017Desidratação de polpa de manga em secador de cilindro rotativo (drum drying): variáveis de processoTonin, Isabela Portelinha; Germer, Silvia Pimentel Marconi (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2011Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacaroseGermer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Design and performance of conventional and fuzzy controls for a hight temperature short time pasteurization systemBerto, Maria Isabel; Silveira Jr., Vivaldo; miberto@ital.sp.gov.br
2011Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de MetodologiaOliveira, Léa M.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de MetodologiaOliveira, Léa M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Teixeira, Fábio G.; Suguiuti, Patrícia A.; leamzov@ital.sp.gov.b
2019Determinação de hidrocarbonetos saturados e aromáticos de óleo mineral em material celulósico para embalagem de alimentosCorrea, Gabriela Chagas; Padula, Marisa (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2014Determination of 3-monochloropropane-1,2-diol fatty acid esters in Brazilian vegetable oils and fats by an in-house validated methodArisseto, A. P. et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beansCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Determination of diflubenzuron residues in milk and cattle tissuesTfouni, S.A.V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Determination of furan levels in commercial samples of baby food from Brazil and preliminary risk assessmentArisseto, A. Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Determination of Pesticide Residues in Tomato using Dispersive Solid-Phase Extraction and Gas Chromatography/Ion Trap Mass SpectrometryMoura Andrade, Graziela C. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Determination of primary aromatic amines from cooking utensils by capillary electrophoresis-tandem mass spectrometryPerez, Mary Angela Favaro; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Determination of Total Mercury in Sushi Samples Employing Direct Mercury AnalyzerMorgano, Marcelo A; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Determination of water content in Brazilian honeybee-collected pollen by Karl Fischer titrationMorgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Development and characterization of probiotic fermented smoothie beverageGallina, Darlila A; Barbosa, Paula de Paula Menezes; Ormenese, Rita de Cássia Salvucci Celeste; Garcia, Aline de Oliveira
2014Development and characterization of protein hydrolysates originated from animal agro industrial byproductsDieterich, Fabiana; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Development and evaluation of iron-rich meatloaves containing pork liver for schoolchildrenSrebernich, Silvana Mariana; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Development and shelf-life determination of pasteurized, microfiltered, lactose hydrolyzed skim milkAntunes, A. E. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Development of a Headspace-Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography/Mass Spectrometry (HS-SPME-GC/MS) Method for the Determination of Benzene in Soft DrinksArisseto, Adriana Pavesi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Development of a new analytical tool for assessing the mutagen 2-methyl-1, 4-dinitro-pyrrole in meat products by LC-ESI-MS/MSMolognoni, Luciano; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;