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Autor(es)
2017
Desidratação de polpa de manga em secador de cilindro rotativo (drum drying): variáveis de processo
Tonin, Isabela Portelinha
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Germer, Silvia Pimentel Marconi (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2011
Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacarose
Germer, Sílvia P. M.; et al.
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2011
Design and performance of conventional and fuzzy controls for a hight temperature short time pasteurization system
Berto, Maria Isabel
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Silveira Jr., Vivaldo
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miberto@ital.sp.gov.br
2011
Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de Metodologia
Oliveira, Léa M.
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2011
Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de Metodologia
Oliveira, Léa M.
;
Sarantópoulos, Claire I. G. L.
;
Teixeira, Fábio G.
;
Suguiuti, Patrícia A.
;
leamzov@ital.sp.gov.b
2019
Determinação de hidrocarbonetos saturados e aromáticos de óleo mineral em material celulósico para embalagem de alimentos
Correa, Gabriela Chagas
;
Padula, Marisa (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2014
Determination of 3-monochloropropane-1,2-diol fatty acid esters in Brazilian vegetable oils and fats by an in-house validated method
Arisseto, A. P. et al.
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2012
Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beans
Copetti, Marina V.; et al.
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2013
Determination of diflubenzuron residues in milk and cattle tissues
Tfouni, S.A.V.; et al.
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2010
Determination of furan levels in commercial samples of baby food from Brazil and preliminary risk assessment
Arisseto, A. Pavesi; et al.
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2011
Determination of Pesticide Residues in Tomato using Dispersive Solid-Phase Extraction and Gas Chromatography/Ion Trap Mass Spectrometry
Moura Andrade, Graziela C. R.; et al.
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2021
Determination of primary aromatic amines from cooking utensils by capillary electrophoresis-tandem mass spectrometry
Perez, Mary Angela Favaro; et al.
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2015
Determination of Total Mercury in Sushi Samples Employing Direct Mercury Analyzer
Morgano, Marcelo A; et. al.
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2011
Determination of water content in Brazilian honeybee-collected pollen by Karl Fischer titration
Morgano, Marcelo A.; et al.
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2019
Development and characterization of probiotic fermented smoothie beverage
Gallina, Darlila A
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Barbosa, Paula de Paula Menezes
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Ormenese, Rita de Cássia Salvucci Celeste
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Garcia, Aline de Oliveira
2014
Development and characterization of protein hydrolysates originated from animal agro industrial byproducts
Dieterich, Fabiana; et al.
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2015
Development and evaluation of iron-rich meatloaves containing pork liver for schoolchildren
Srebernich, Silvana Mariana; et. al.
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2014
Development and shelf-life determination of pasteurized, microfiltered, lactose hydrolyzed skim milk
Antunes, A. E. C.; et al.
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2013
Development of a Headspace-Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography/Mass Spectrometry (HS-SPME-GC/MS) Method for the Determination of Benzene in Soft Drinks
Arisseto, Adriana Pavesi; et. al.
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2018
Development of a new analytical tool for assessing the mutagen 2-methyl-1, 4-dinitro-pyrrole in meat products by LC-ESI-MS/MS
Molognoni, Luciano; et. al.
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