Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 388 a 407 de 733 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2017Influence of pH on foaming and rheological properties of aerated high sugar system with egg white protein and hydroxypropylmethylcelluloseSadahira, Mitie S.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Influence of phytosterols addition in the rheology and sensory attributes of dark chocolateEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Influence of potato cultivar, frying oil and sample pre-treatments on the contamination of French fries by 3-monochloropropane-1,2-diol fatty acid estersArisseto, Adriana Pavesi; Silva, Willian Cruzeiro; Marcolino, Priscila Francisca Corrêa; Scaranelo, Gabriela Ramiro; Berbari, Shirley Aparecida Garcia; Oliveira Miguel, Ana Maria Rauen de; Vicente, Eduardo
2017Influence of process variables on the drum drying of mango pulpGermer, Silvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Influence of Processing Additives on the Quality and Stability of Dried Papaya Obtained by Osmotic Dehydration and Conventional Air DryingGermer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Influence of protein–pectin electrostatic interaction on the foam stability mechanismSadahira, Mitie S. et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Influence of temperature and homogenization on honey crystallizationCosta, Lucília Carolina Vardenski; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Influence of the addition of Lactobacillus acidophilus La-05, Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 and inulin on the technological, physicochemical, microbiological and sensory features of creamy goat cheeseBarbosa, Ilsa C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Influence of the lab based simulation of truck shipments on the level of carbon dioxide in carbonated soft drinks packed in PET bottlesDantas, Tiago Bassani Hellmeister; Oliveira, Léa Mariza; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Yotsuyanagi, Katumi; Queiroz, Guilherme Castilho de
2012Influence of the layered silicate type on the structure, morphology and properties of cellulose acetate nanocompositesRomero, Rafaelle Bonzanini; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Influence of the process parameters and sugar granulometry on cocoa beverage powder steam agglomerationVissotto, F. Z.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Influence of various ingredients on mineral bioaccessibility in infant formula and whole milkFioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol nas propriedades reológicas do chocolateCunha, K. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Influência da danificação mecânica de embalagens metálicas na interação com o produto acondicionado: creme de leiteDantas, Sílvia Tondella; Saron, Elisabete Segantini; Gatti, Jozeti Aparecida Barbutti; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Soares, Beatriz Maria Curtio; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; silviatd@ital.sp.gov.br
2019Influência da embalagem na estabilidade de chocolate ao leite adicionado de fibras higroscópicasVerde, Alessandra Barros; Alves, Rosa Maria Vercelino (Orientador); Alvim, Izabela Dutra (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2010Influência da fermentação e secagem de amêndoas de cacau no teor de compostos fenólicos e na aceitação sensorialEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Influência da incorporação de polidextrose como substituto de gordura na qualidade de pão de queijoAlexandre, Ana Claudia Nunes Palmeira; Salgado, Carolina de Souza; Soares, Willian Rafael Gonçalves; Medrado, Lúcia Kazue Nakahata; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Miyagusku, Luciana; Santos, Elisvânia Freitas dos; ; ; ; ; ; ; ;
2014Influência das condições de mistura e dos teores de acetato de vinila e de argila nas propriedades de nanocompósitos de EVA/montmorilonita organofílicaQueiroz, D. D. de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Influência das variáveis de processo na secagem de cascas de manga em secador de cilindro rotativo (drum dryer) e avaliação do ingrediente funcional obtidoTroiani, Caetano Afonso Lanzoni; Germer, Silvia Pimentel Marconi (Orientação); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2014Influência de tratamento térmico e sistemas de embalagens na qualidade de lichia ‘Bengal’Anjos, V. D. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;