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Data do documentoTítuloAutor(es)
2014Application of loop-mediated isothermal amplification assays for direct identification of pure cultures of Aspergillus flavus, A. nomius, and A. caelatus and for their rapid detection in shelled Brazil nutsLuo, Jie; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Application of lysine, taurine, disodium inosinate and disodium guanylate in fermented cooked sausages with 50% replacement of NaCl by KClCampagnol, Paulo Cezar Bastianello; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Aproveitamento do resíduo do processamento industrial de palmito Pupunha (Bactris gasipaes) em conserva pela obtenção de sopa creme estável em temperatura ambienteToti, Fabíola Guirau Parra; Berto, Maria Isabel (Orientador); Berbari, Shirley Ap. Garcia (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2018Aproveitamento do resíduo industrial do processamento do suco de laranja com ingrediente no processamento tecnológico de alimentosDorigan, Jessica Regina; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Armazenamento do crambe em diferentes embalagens e ambientes: Parte I - Qualidade fisiológicaBessa, Jaqueline F. V.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Armazenamento do crambe em diferentes embalagens e ambientes: Parte II - Qualidade químicaDonadon, Juliana R.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Arsenic species in herbal tea leaves and infusions determination by HPLCICP- MSMilani, Raquel Fernanda; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014As, Cd, Cr, Pb and Hg in seafood species used for sashimi and evaluation of dietary exposureMorgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Aspectos das Importações de Soro de Leite no BrasilPithan e Silva, Rosana de Oliveira; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Aspectos relativos à produção de soro de leite no Brasil, 2007-2016SIlva, Rosana de Oliveira Pithan; Bueno, Carlos Roberto Ferreira; Zacarchenco, Patrícia Blumer; pblumer@ital.sp.gov.br
2012Aspergillus bertholletius sp. nov. from Brazil NutsTaniwaki, Marta H.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Aspergillus labruscus sp. nov., a new species of Aspergillus section Nigri discovered in BrazilFungaro, Maria Helena P.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Aspergillus section Flavi and aflatoxins in Brazilian cassava (Manihot esculenta Crantz) and productsOno, L. T.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Aspergillus section Flavi diversity and the role of A. novoparasiticus in aflatoxin contamination in the sugarcane production chainIamanaka, Beatriz Thie; Lopes, Aline de Souza; Martins, Ligia Manoel; Frisvad, Jens Christian; Medina, Angel
2018Aspergillus species and mycotoxins: occurrence and importance in major food commoditiesTaniwaki, Marta Hiromi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil)Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Atividade hipoglicemiante e antioxidante de peptídeos de colágeno hidrolisado de diferentes espéciesGaspardi, Ana Laís Andrade; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2011Atmosfera modificada e refrigeração para conservação pós-colheita da nêspera ‘Fukuhara’Sanches, Juliana; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Atmosfera modificada e refrigeração para conservação pós‑colheita de uva 'Niagara Rosada'Cia, Patrícia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Avaliação comparativa da qualidade microbiológica de latas de bebida com e sem selo de alumínioDantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ;