Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 442 a 461 de 726 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Mechanical properties of pea starch films associated with xanthan gum and glycerolMatta Jr., Manoel Divino da; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Mel de abelhas sem ferrão: proposta de regulamentaçãoCamargo, Ricardo Costa Rodrigues de; Oliveira, Karen Linelle de; Berto, Maria Isabel; ; ; ; ; ; ; ;
2010Mercury and methylmercury content, fatty acids profile, and proximate composition of consumed fish in Cananéia, São Paulo, BrazilCurcho, Michel Rodrigues da Silva Morales; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Method for Analysis and Study of Migration of Lead, Cadmium, Mercury and Arsenic from Polypropylene Packaging into Ice Cream and SimulantKiyataka, Paulo Henrique M.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Method for assessing lead, cadmium, mercury and arsenic in high-density polyethylene packaging and study of the migration into yoghurt and simulantKiyataka, Paulo Henrique M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Method for the validation and uncertainty estimation of tocopherol analysis applied to soybean oil with addition of spices and TBHQSilva, M.G. da; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Methods of incorporation of D-limonene microparticles in edible filmsGalindo, Marcella Vitoria; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Methylmercury in fish species used in preparing sashimi: A case study in BrazilPaiva, Esther Lima de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Micobiota e Incidência de Aflatoxinas e Ocratoxina A em pimenta preta (Piper nigrum L.) comercializada no BrasilSilva, Adriana Raquel Persson da; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2023Micobiota e ocorrência de ocratoxina A em queijos artesanaisMarcelão, Caio Vinicius Pereira; Taniwaki, Marta Hiromi (Orientadora); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Ital
2023Microbial ex situ preservation supporting science and bioeconomy in BrazilAttili-Angelis, Derlene; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Microbiological quality of organic and conventional vegetables sold in BrazilMaffei, Daniele Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2023Microbiota do cacau durante a fermentação e processamento "bean to bar" e seu efeito no chocolateLopes, Giovana Gatti; Taniwaki, Marta Hiromi (Orientadora); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Ital
2020Microencapsulação de culturas probióticas para aplicação em formulas infantis e avaliação da viabilidade após o preparoVido, Mariana Alves Gragnani; Berto, Maria Isabel (Orientador); Silva e Alves, Adriana Torres (Coorientador); Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
2022Microencapsulação do extrato de erva-mate (Ilex paraguariensis) por gelificação iônica: avaliação da estabilidade e aplicação em barras de frutas e cereaisBudin, Ana Caroline; Moura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de. (Orientador); Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
2019Microencapsulation of green tea polyphenols by ionic gelation and spray chilling methodsCutrim, Camila Sampaio; Alvim, Izabela Dutra; Cortez, Marco Antonio Sloboda; ; ; ; ; ; ; ;
2022Microencapsulation of hibiscus bioactives and its application in yogurtMoura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Microencapsulation of roasted coffee oil Pickering emulsions using spray- and freeze-drying: physical, structural and in vitro bioaccessibility studiesRibeiro, Elisa Franco; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Microparticles loaded with fish oil: stability studies, food application and sensory evaluationFadinia, Ana Lúcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Migration of conventional and new plasticizers from PVC films into food simulants: A comparative studyColtro, Leda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;