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Data do documentoTítuloAutor(es)
2016Pasteurised, microfiltered and lactose-hydrolysed skimmed milk with added probiotics: Development and storage stabilitySilva e Alves, Adriana T.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons floursHashimoto, Jorge Minoru; Schmiele, Marcio; Nabeshima, Elizabeth Harumi; ; ; ; ; ; ; ;
2019Páprica (Capsicum annuum L.): micobiota, ocorrência de fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A.Yasumura, Cristina Akemi; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2020PBAT/hybrid nanofillers composites - Part 1: Oxygen and water vapor permeabilities, UV barrier and mechanical propertiesCalderaro, Mayara P.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Sanchez, Elisabete M. S.; Morales, Ana R.
2015Penicillium excelsum sp. nov from the Brazil Nut Tree Ecosystem in the Amazon Basin’Taniwaki, Marta Hiromi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Peptide-metal complexes: obtention and role in increasing bioavailability and decreasing the pro-oxidant effect of mineralsSilva, Maria Elisa Caetano; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidadeAndrade, Juliana Cunha de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Perfil da apicultura em Capão Bonito, Estado de São Paulo: aplicação da análise multivariadaFachini, Cristina; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Perfil de deformação de embalagens em função da variação da pressão efetivaBerto, Maria Isabel; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Performance and rumen parameters of crossbred dairy cows fed two sugarcane varieties combined or not with soybean hullsLima, Maria Lúcia Pereira; ; ; ; ; ; ; ;
2013Performance evaluation of new plasticizers for stretch PVC filmsColtro, Leda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Performance evaluation of new plasticizers for stretch PVC filmsColtro, Leda; Pitta, Joyce B.; Madaleno, Emerson; ; ; ; ; ; ; ;
2023Performance of industrial drying and soybean grains qualityQuequeto, Wellytton Darci; Resende, Osvaldo; Tfouni, Silvia Amelia Verdiani; Siqueira, Valdiney Cambuy; Trugilho, Paulo Fernando; Zuchi, Jacson; Quirino, José Ronaldo; Rosa, Elivânio dos Santos; ; ; ; ; ; ; ;
2012Pesquisa de enterobactérias em chocolatesReolon, Érika Marques; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Phospholipase cocktail: A new degumming technique for crude soybean oilPassos, Rafaela Menezes dos; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Physical and chemical characteristics of soybean preserve as a function of maceration time and acetic acidTassi, Adriana Luiza Wain; Bento, Juliana Aparecida Correia; Caliari, Márcio; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Soares Junior, Manoel Soares
2017Physical postharvest treatments combined with antagonistic yeast on the control of orange green moldTerao, Daniel; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Physical properties of tempered mixtures of cocoa butter, CBR and CBS fatsQuast, Leda B., et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Physical, chemical and technological characteristics of Solanum lycocarpum A. St. - HILL (Solanaceae) fruit flour and starchClerici, M. T. P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Physical, chemical, technological and sensory characteristics of Frankfurter type sausage containing okara flourGrizoto, Regina Kitagawa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;