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2020
Prospecção da capacidade antioxidante e potencial efeito prebiótico de compostos liberados após digestão in vitro de farinhas desengorduradas de girassol, palmiste e castanha-de-caju
Bisinotto, Mariana Sisconeto
;
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2016
Prospecting for the incidence of genes involved in ochratoxin and fumonisin biosynthesis in Brazilian strains of Aspergillus niger and Aspergillus welwitschiae
Massi, Fernanda Pelisson; et. al.
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2016
Proteolysis in goat “coalho” cheese supplemented with probiotic lactic acid bacteria
Bezerra, Taliana Kênia Alves; et. al.
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2011
Qualidade física e sensorial de biscoitos doces com fécula de mandioca
VieiraI, Jucyanne Carvalho; et al;
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MontenegroII, Flávio Martins
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2013
Qualidade física, química e sensorial de biscoitos tipo cookies elaborados com a substituição parcial da farinha de trigo por farinha desengordurada de gergelim
Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva; et al.
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2012
QUALITY AND SENSORY EVALUATION OF BEVERAGE OF ASSAI AND PASSION FRUIT ENRICHED WITH UNRIPE BANANA PULP
Camargo, Gisele Anne
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Mieli, Juliana
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Prati, Patricia
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Ormenese, Rita de Cássia S. C.
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Schmidt, Flávio L.
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2015
Quality attributes and consumer acceptance of new ready-to-eat frozen restructured chicken
Almeida, Marcio Aurelio de; et al.
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2021
Quality of corn grains subjected to drying using direct-fired furnace fed with eucalyptus chips and firewood
Tfouni, Silvia Amélia Verdiani
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Gomes, Fernanda Moralez Leme
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2019
Quantification of mineral composition of Brazilian bee pollen by near infrared spectroscopy and PLS regression
Costa, Maria Cristina A.; et. al.
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2015
Quinoa and Rice Co-products Gluten Free-cereals: Physical, Chemical, Microbiological and Sensory Qualities
Godoy, Roberta; et. al.
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2010
Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caqui
Cia, Patricia; et al.
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2010
Radiação ultravioleta no controle pós-colheita de Colletotrichum glocosporioides em uva ‘Niagara Rosada’
Cia, Patrícia; et al.
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2018
Rapid Elemental Analysis of Sugarcane Spirits by Inductively Coupled Plasma: Optical Emission Spectrometry
Milani, Raquel Fernanda
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Morgano, Marcelo Antonio
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Quintaes, Késia Diego
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2015
Rapid microwave assisted extraction of meat lipids
Medina, Aline Lisbôa; et al.
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2020
Rational Design of an Ion-Imprinted Polymer for Aqueous Methylmercury Sorption
Mesa, Ruddy L.
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Villa, Javier E. L.
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Khan, Sabir
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Peixoto, Rafaella R. Alves
;
Morgano, Marcelo A.
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Gonçalves, Luís Moreira
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Sotomayor, Maria D. P. T.
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Picasso, Gino
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2018
Real-time PCR-based method for rapid detection of Aspergillus niger and Aspergillus welwitschiae isolated from coffee
Hertwig, Aline Morgan von
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2018
Recent advances in toxicity and analytical methods of monochloropropanediols and glycidyl fatty acid esters in foods
Arisseto, Adriana Pavesi; et. al.
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2013
Reciclagem de Embalagens Plásticas Flexíveis: Contribuição da Identificação Correta
Coltro, Leda
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Duarte, Leda C.
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2010
Reciclagem de Sacolas Plásticas de Polietileno em Termos de Inventário de Ciclo de Vida
Queiroz, Guilherme de C.; et al.
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2019
Reducing 50% sodium chloride in healthier jerked beef: an efficient design to ensure suitable stability, technological and sensory properties
Vidal, Vitor A.S.
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Biachi, João P.
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Paglarini, Camila S.
;
Pinton, Mariana B.
;
Campagnol, Paulo C.B.