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Data do documentoTítuloAutor(es)
2015Occurrence of macrocyclic lactones in milk and yogurt from Brazilian marketFurlani, Regina P.Z.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Effect of pH and interaction between egg white protein andhydroxypropymethylcellulose in bulk aqueous medium on foamingpropertiesSadahira, Mitie S.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Method for Analysis and Study of Migration of Lead, Cadmium, Mercury and Arsenic from Polypropylene Packaging into Ice Cream and SimulantKiyataka, Paulo Henrique M.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Armazenamento do crambe em diferentes embalagens e ambientes: Parte I - Qualidade fisiológicaBessa, Jaqueline F. V.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Use of chia (Salvia hispanica L.) mucilage gel to reduce fat in pound cakesFelisberto, Maria Herminia Ferrari; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Bottled water production using the condensed water from a concentrated orange juice plantCoelho, A. L. A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Characterization of the ovary fatty acids composition of Rhamdia quelen (Quoy & Gaimard) (Teleostei: Siluriformes), throughout their reproductive cycleAnido, Rodrigo Vargas; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Características físico-químicas da macaúba: aplicação tecnológica e avaliação sensorialAmaro, Natani de Paula Lima; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015High moisture strength of cassava starch/polyvinyl alcohol-compatible blends for the packaging and agricultural sectorsGuimarães Jr., Mario; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Elaboração de queijo meia cura com maturação acelerada, e imersão em bebidas alcoólicasOliveira, Thalita Alves; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;