Navegando por Assunto DNA protection
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2021 | Atividade hipoglicemiante e antioxidante de peptídeos de colágeno hidrolisado de diferentes espécies | Gaspardi, Ana Laís Andrade; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Galland, Fabiana Andrea Barrera; Abreu, Maria Elisa Caetano Silva; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
| 2021 | Bioaccessibility of cashew nut kernel flour compounds released after simulated in vitro human gastrointestinal digestion | Bisinotto, Mariana Sisconeto; Silva, Daniele Cristina da; Bertoldo-Pacheco, Maria Teresa; ; ; ; ; ; ; ; |
| 2022 | In vitro inhibition of glucose gastro-intestinal enzymes and antioxidant activity of hydrolyzed collagen peptides from different species | Gaspardi, Ana Lais Andrade; et al. |
| 2023 | Sunflower and Palm Kernel Meal Present Bioaccessible Compounds after Digestion with Antioxidant Activity | Bisinotto, Mariana Sisconeto; Napoli, Daniele Cristina da Silva |