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Data do documento | Título | Autor(es) |
2010 | Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caqui | Cia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Validação e estimativa da incerteza de método para análise de licopeno e β- caroteno em polpa de tomate por cromatografia líquida de alta eficiência | Alves, Adriana Barreto; Silva, Marta Gomes da; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Vissotto, Lizziane Cynara; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Reciclagem de Sacolas Plásticas de Polietileno em Termos de Inventário de Ciclo de Vida | Queiroz, Guilherme de C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Modified atmosphere packaging extending the storage life of ‘Douradão’ peach | Santana, L. R.; Benedetti, B. C.; Sigrist, J. M. M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Process variables in the osmotic dehydration of sliced peaches | Germer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | In vitro effect of UV-C irradiation on Guignardia citricarpa and on postharvest control of citrus black spot | Canale, Maria C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacarose | Germer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil) | Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Behavior of Flavonols and Carotenoids of Minimally Processed Kale Leaves during Storage in Passive Modified Atmosphere Packaging | Kobori, C. N.; Huber, L. S.; Sarantópoulos, C. I. G. L.; Rodriguez-Amaya, D. B.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | High oleic sunflower biodiesel: quality control and different purification methods | Pighinelli, Anna L. M. T.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Characterization of the oils present in acid and fermented silages produced from Tilapia filleting residue | Vidotti, Rose Meire; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Gonçalves, Giovani Sampaio; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Application of lysine, taurine, disodium inosinate and disodium guanylate in fermented cooked sausages with 50% replacement of NaCl by KCl | Campagnol, Paulo Cezar Bastianello; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Analysis of pesticide residues in sugarcane juice using QuEChERS sample preparation and gas chromatography with electron capture detection | Furlani, Regina Prado Zanes; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Influence of the lab based simulation of truck shipments on the level of carbon dioxide in carbonated soft drinks packed in PET bottles | Dantas, Tiago Bassani Hellmeister; Oliveira, Léa Mariza; Sarantópoulos, Claire Isabel Grígoli de Luca; Yotsuyanagi, Katumi; Queiroz, Guilherme Castilho de; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peaches | Santana, Ligia Regina Radomille de; et al.; Sigrist, José Maria Monteiro; Anjo, Valéria Delgado de Almeida; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Sensory profile of ‘Douradão’ peaches cold stored under controlled atmosphere | Santana, Ligia Regina Radomille de; Benedetti, Benedito Carlos; Sigrist, José Maria Monteiro; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Degradation Kinetics of Anthocyanin of Traditional and Low-Sugar Blackberry Jam | Moura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | HPLC-FLD Simultaneous Determination of 13 Polycyclic Aromatic Hydrocarbons: Validation of an Analytical Procedure for Soybean Oils | Camargo, Mônica C. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Fresh cut ‘Tommy Atkins’ mango pre-treated with citric acid and coated with cassava (Manihot esculenta Crantz) starch or sodium alginate | Chiumarelli, Marcela; Ferrari, Cristhiane C.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Hubinger, Miriam D.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Produção de gelatina de pele de tilápia e sua utilização para obtenção de micropartículas contendo óleo de salmão | Bueno, Camila Marques; Alvim, Izabela Dutra; ; ; ; ; ; ; ; |