Navegando por Data do documento

Ir para a página inicial
Mostrando resultados 1 a 20 de 575  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2010Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caquiCia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Validação e estimativa da incerteza de método para análise de licopeno e β- caroteno em polpa de tomate por cromatografia líquida de alta eficiênciaAlves, Adriana Barreto; Silva, Marta Gomes da; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Vissotto, Lizziane Cynara; ; ; ; ; ; ; ;
2010Reciclagem de Sacolas Plásticas de Polietileno em Termos de Inventário de Ciclo de VidaQueiroz, Guilherme de C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Modified atmosphere packaging extending the storage life of ‘Douradão’ peachSantana, L. R.; Benedetti, B. C.; Sigrist, J. M. M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Process variables in the osmotic dehydration of sliced peachesGermer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011In vitro effect of UV-C irradiation on Guignardia citricarpa and on postharvest control of citrus black spotCanale, Maria C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacaroseGermer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil)Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Behavior of Flavonols and Carotenoids of Minimally Processed Kale Leaves during Storage in Passive Modified Atmosphere PackagingKobori, C. N.; Huber, L. S.; Sarantópoulos, C. I. G. L.; Rodriguez-Amaya, D. B.; ; ; ; ; ; ; ;
2011High oleic sunflower biodiesel: quality control and different purification methodsPighinelli, Anna L. M. T.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Characterization of the oils present in acid and fermented silages produced from Tilapia filleting residueVidotti, Rose Meire; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Gonçalves, Giovani Sampaio; ; ; ; ; ; ; ;
2011Application of lysine, taurine, disodium inosinate and disodium guanylate in fermented cooked sausages with 50% replacement of NaCl by KClCampagnol, Paulo Cezar Bastianello; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Analysis of pesticide residues in sugarcane juice using QuEChERS sample preparation and gas chromatography with electron capture detectionFurlani, Regina Prado Zanes; ; ; ; ; ; ; ;
2011Influence of the lab based simulation of truck shipments on the level of carbon dioxide in carbonated soft drinks packed in PET bottlesDantas, Tiago Bassani Hellmeister; Oliveira, Léa Mariza; Sarantópoulos, Claire Isabel Grígoli de Luca; Yotsuyanagi, Katumi; Queiroz, Guilherme Castilho de; ; ; ; ; ; ; ;
2011Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peachesSantana, Ligia Regina Radomille de; et al.; Sigrist, José Maria Monteiro; Anjo, Valéria Delgado de Almeida; ; ; ; ; ; ; ;
2011Sensory profile of ‘Douradão’ peaches cold stored under controlled atmosphereSantana, Ligia Regina Radomille de; Benedetti, Benedito Carlos; Sigrist, José Maria Monteiro; ; ; ; ; ; ; ;
2011Degradation Kinetics of Anthocyanin of Traditional and Low-Sugar Blackberry JamMoura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011HPLC-FLD Simultaneous Determination of 13 Polycyclic Aromatic Hydrocarbons: Validation of an Analytical Procedure for Soybean OilsCamargo, Mônica C. R.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Fresh cut ‘Tommy Atkins’ mango pre-treated with citric acid and coated with cassava (Manihot esculenta Crantz) starch or sodium alginateChiumarelli, Marcela; Ferrari, Cristhiane C.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Hubinger, Miriam D.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Produção de gelatina de pele de tilápia e sua utilização para obtenção de micropartículas contendo óleo de salmãoBueno, Camila Marques; Alvim, Izabela Dutra; ; ; ; ; ; ; ;