Navegando por Assunto Resistant starch
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2024 | Green banana (Musa ssp.) mixed pulp and peel flour: A new ingredient with interesting bioactive, nutritional, and technological properties for food applications | Viana, Leonara Martins; Rodrigues, Fabiana Silva Rocha; Santos, Millena Cristina Barros; Lima, Amanda dos Santos; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Leite, Mauricio de Oliveira; Martins, Márcio Arêdes; Carvalho, Carlos Wanderlei Piler de; Maltarollo, Vinícius Gonçalves; Azevedo, Luciana; Ferreira, Mariana Simões Larraz; Martino, Hércia Stampini Duarte; Felisberto, Maria Herminia Ferrari; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de |
| 2024 | Nutritional value and acceptability of chocolate with high cocoa content and green banana biomass | Marchioretto, Caroline; Luccas, Valdecir; Gorup, Luis Fernando; Gomes, Raphael Antônio Borges; Simionatto, Euclésio; Oliveira, Kelly Mari Pires de; Araújo, Renata Pires de; Altemio, Angela Dulce Cavenaghi; Porzani, Glenda Biasotto; Martelli, Silvia Maria; Arruda, Eduardo José de |
| 2011 | Physical, chemical and technological characteristics of Solanum lycocarpum A. St. - HILL (Solanaceae) fruit flour and starch | Clerici, M. T. P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |