Navegando por Autor Carvalho, Leila Moreira de
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| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2024 | Improving the physicochemical and sensory properties and volatile profile of goat ricotta cream with Limosilactobacillus mucosae CNPC007 supplementation | Viana, Marcia Gabrielle Silva; Vasconcelos, Daniela Karla Medeiros; Campos, Maria Isabel Ferreira; Carvalho, Leila Moreira de; Olegario, Lary Souza; Galv, Mercia de Sousa; Santos, Karina Maria Olbrich dos; Egito, Antonio Silvio do; Madruga, Marta Suely; Lima, Marcos dos Santos; Gadelha, Tatiane Santi; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Medeiros, Viviane Priscila Barros de; Souza, Evandro Leite de; Oliveira, Maria Elieidy Gomes de |
| 2024-11 | Jerked beef as an ultraprocessed convenience food: Desalting strategies to minimize the impact on lipid and protein oxidation | Lemos, Ana Lúcia da S. C.; Carvalho, Jéssica Moreira de; Carvalho, Leila Moreira de; Rocha, Thayse Cavalcante da; Galvão, Mércia de Sousa; Padrão, Mayka Reghiany; Madruga, Marta Suely |