Navegando por Autor Galvão, Mércia de Sousa
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2024-11 | Jerked beef as an ultraprocessed convenience food: Desalting strategies to minimize the impact on lipid and protein oxidation | Lemos, Ana Lúcia da S. C.; Carvalho, Jéssica Moreira de; Carvalho, Leila Moreira de; Rocha, Thayse Cavalcante da; Galvão, Mércia de Sousa; Padrão, Mayka Reghiany; Madruga, Marta Suely |
| 2025 | Microencapsulation of maillard reaction products from chicken bone protein hydrolysates: Retention and preservation of meat flavoring compounds | Cunha, Rebeka Correia de Souza; Fontes, Viviane Maria de Sousa; Souza, Eike Guilherme Torres de; Silva, Gezaildo Santos; Silva, Layane Rosa da; Galvão, Mércia de Sousa; Alvim, Izabela Dutra; Alves, Ângela Matilde da Silva; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Brum, Felipe Lopes; Torres, Sandro Marden; Madruga, Marta Suely; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Bezerra, Taliana Kênia Alencar |