Navegando por Autor Iamanaka, Beatriz T.
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Data do documento | Título | Autor(es) |
2023 | A Brief Snapshot of Aspergillus Section Nigri Isolated from Brazilian Peanuts and Soil | Rodrigues, Fernanda; Silva, Josué J.; Iamanaka, Beatriz T.; Martins, Ligia M.; Taniwaki, Marta H. |
2014 | Fungi and mycotoxins in cocoa: From farm to chocolate | Copetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Pitt, John I.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
2011 | Mycobiota of cocoa: From farm to chocolate | Copetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Frisvad, Jens C.; Pereira, José L.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
2018 | Occurrence of Aspergillus section Flavi and aflatoxins in Brazilian rice: From field to market | Katsurayama, Aline M.; Martins, Ligia M.; Iamanaka, Beatriz T.; Fungaro, Maria Helena P.; ; ; ; ; ; ; ; |
2024 | Occurrence of ochratoxin A in cocoa beans and bean‑to‑bar chocolates | Burgon, Vitor Hugo; Silva, Adriana Raquel Persson da; Milani, Raquel Fernanda; Taniwaki, Marta H.; Iamanaka, Beatriz T. |
2012 | The effect of cocoa fermentation and weak organic acids on growth and ochratoxin A production by Aspergillus species | Copetti, Marina V.; et al.; Iamanaka, Beatriz T.; Mororó, Raimundo C.; Pereira, José L.; Frisvad, Jens C.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
2024 | Unveiling ochratoxin A and ochratoxigenic fungi in Brazilian artisanal Cheeses: Insights from production to consumption | Marcelão, Caio V.P.; Souza, Mariana C.; Silva, Josué J.; Couto, Fabiana Aparecida; Lacorte, Gustavo Augusto; Pinto, Uelinton M.; Maffei, Juliana T.; Zacarchenco, Patrícia B.; Iamanaka, Beatriz T.; Taniwaki, Marta H. |