Navegando por Autor Taniwaki, Marta H.
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Data do documento | Título | Autor(es) |
2023 | A Brief Snapshot of Aspergillus Section Nigri Isolated from Brazilian Peanuts and Soil | Rodrigues, Fernanda; Silva, Josué J.; Iamanaka, Beatriz T.; Martins, Ligia M.; Taniwaki, Marta H.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Fungi and mycotoxins in cocoa: From farm to chocolate | Copetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Pitt, John I.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
2011 | Mycobiota of cocoa: From farm to chocolate | Copetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Frisvad, Jens C.; Pereira, José L.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
2012 | The effect of cocoa fermentation and weak organic acids on growth and ochratoxin A production by Aspergillus species | Copetti, Marina V.; et al.; Iamanaka, Beatriz T.; Mororó, Raimundo C.; Pereira, José L.; Frisvad, Jens C.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |