Navegando por Assunto Aspergillus section Flavi
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Data do documento | Título | Autor(es) |
2023 | Assessment of early harvest in the prevention of aflatoxins in peanuts during drought stress conditions | Martins, Ligia Manoel; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Avaliação da contaminação de pimenta vermelha (Capsicum frutescens Capsicum baccatum) e pimenta rosa (Schinus terebinthifolius) por fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A. | Brito, Gabriela Cachoni; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientação); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2014 | Brazil nuts are subject to infection with B and G aflatoxin-producing fungus, Aspergillus pseudonomius | Massi, Fernanda Pelisson; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Interaction of Aspergillus flavus and A. parasiticus with Salmonella spp. isolated from peanuts | Hertwig, Aline Morgan von; et. al. |
2022 | Low-cost, specific PCR assays to identify the main aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi | Silva, Josué J.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Molecular analysis of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nuts | Gonçalves, Juliana Soares; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Páprica (Capsicum annuum L.): micobiota, ocorrência de fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A. | Yasumura, Cristina Akemi; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2017 | The biodiversity of Aspergillus section Flavi and aflatoxins in the Brazilian peanut production chain | Martins, Ligia Manoel; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | The biodiversity of Aspergillus section Flavi in brazil nuts: From rainforest to consumer | Calderari, Thaiane O.; ; ; ; ; ; ; ; |