Navegando por Autor Fioravanti, Maria Isabel Andrekowisk

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Aluminium in infant foods: Total content, effect of in vitro digestion on bioaccessible fraction and preliminary exposure assessmentPaiva, Esther Lima de; Medeiros, Camila; Fioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antônio; Pallone, Juliana Azevedo Lima; ; ; ; ; ; ; ;
2023Composition and bioaccessibility of inorganic elements in plant-based yogurtsRebellato, Ana Paula; Fioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antônio
2023Identification of foreign matter and histological elements in plant-based beverages marketed in BrazilFioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Mattos, Elaine Cristina de; Carvalho, Flávia de; Lopes, Beatriz Fernandes; Morgano, Marcelo Antônio; Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto
2020Minerais em fórmula infantil e leite: estudo do teor total e da bioacessibilidadeFioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Morgano, Marcelo Antônio; Saron, Dra. Elisabete Segantini; Milani, Dra. Raquel Fernanda; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2023Toxic inorganic elements in plant-based beverages: total concentration, dietary exposure and bioaccessibilityFioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Rebellato, Ana Paula; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antônio; Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto
2025Trace elements in plant-based meat available in Brazil: Total content, bioaccessibility and risk assessmentFioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Milani, Raquel Fernanda; Rebellato, Ana Paula; Morgano, Marcelo Antonio; Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto
2024Turmeric products: Evaluation of curcumin and trace elementsFioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Pizano, Fernanda Peixoto; Rebellato, Ana Paula; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antonio; Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto