Navegando por Autor Perez, Mary Ângela Favaro
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Data do documento | Título | Autor(es) |
2020 | Effect of high-pressure processing on the migration of ε-caprolactam from multilayer polyamide packaging in contact with food simulants | Marangoni Júnior, Luís; Perez, Mary Ângela Favaro; Torres, Caroline Donadon; Cristianini, Marcelo; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Albino, Aline Cristina; Padula, Marisa; Anjos, Carlos Alberto Rodrigues |
2022 | Food‑packaging interaction during ultrasound processing: migration of monomers from multilayer polyamide packages to diferent food simulants | Marangoni Júnior, Luís; Augusto, Pedro Esteves Duarte; Perez, Mary Ângela Favaro; Soares, Beatriz Maria Curtio; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Padula, Marisa; marangoni.junior@hotmail.com |
- | Potencial de migração de melamina e seus análogos (amelina, amelida, ácido cianúrico) em utensílios a base de melaminaformaldeído | Padula, Marisa; Gonçalves, Thais de Lima; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Perez, Mary Ângela Favaro; Bottoli, Carla Beatriz Grepan; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Tfuoni, Silvia Amélia Verdiani |