Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 371-380 de 497.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2015Potencial da tilápia-do-nilo para processamento em conservaGonçalves, José Ricardo; Tachibana, Leonardo; Haguiwara, Márcia M. H.; ; ; ; ; ; ; ;
2015How to make a microwave vacuum dryer with turntableMonteiro, Ricardo Lemos; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Rapid microwave assisted extraction of meat lipidsMedina, Aline Lisbôa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidadeAndrade, Juliana Cunha de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Evaluation of Different Conditions of Contact for Caprolactam Migration from Multilayer Polyamide Films into Food SimulantsFélix, Juliana S. Félix; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Aplicabilidade do método de Ball para o cálculo da letalidade de processos de esterilização em autoclaves a vapor desaeradas por águaBerteli, Michele Nehemy; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Comparison and application of near-infrared (NIR) and mid-infrared (MIR) spectroscopy for determination of quality parameters in soybean samplesFerreira, D.S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Hydrocyanic acid content and growth rate of sorghum x sudangrass hybrid during fallSimili, Flávia Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Screening for Cronobacter Species in Powdered and Reconstituted Infant Formulas and from Equipment Used in Formula Preparation in Maternity HospitalsSantos, Rosana Francisco Siqueira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Behavior of Salmonella during fermentation, drying and storage of cocoa beansNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;