Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 31-40 de 43.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2013Ésteres de cloropropanóis e glicidol e alimentosArisseto, Adriana Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidadeAndrade, Juliana Cunha de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Aplicabilidade do método de Ball para o cálculo da letalidade de processos de esterilização em autoclaves a vapor desaeradas por águaBerteli, Michele Nehemy; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Hydrocyanic acid content and growth rate of sorghum x sudangrass hybrid during fallSimili, Flávia Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Screening for Cronobacter Species in Powdered and Reconstituted Infant Formulas and from Equipment Used in Formula Preparation in Maternity HospitalsSantos, Rosana Francisco Siqueira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Behavior of Salmonella during fermentation, drying and storage of cocoa beansNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Microbiological quality of organic and conventional vegetables sold in BrazilMaffei, Daniele Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagenecocoa butter edible films plasticised with sucroseFadini, A. L.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Effects of chilling methods and hot-boning on quality parameters of M. longissimus lumborum from Bos indicus Nelore steerNeto, Manuel Pinto; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Occurrence of ochratoxin A in cocoa by-products and determination of its reduction during chocolate manufactureCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;