Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 31-40 de 43.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018-02Production and characterization of palm oil microcapsules obtained by complex coacervation in gelatin/gum ArabicMarfil, P. H. M.; Paulo, B. B.; Alvim, I. D.; Nicoletti, V. R.; I. D. Alvim
2019-07Antifungal and physicochemical properties of inclusion complexes based on β-cyclodextrin and essential oil derivativesHerrera, Andrea; Rodríguez, Francisco J.; Bruna, Julio E.; Abarca, Romina L.; Galotto, María J.; Guarda, Abel; Mascayano, Carolina; Sandoval-Yáñez, Claudia; Padula, Marisa; Felipe, Fabiana Ramos Souza
2017-04Viabilidade econômica da produção industrial de bebida fermentada simbiótica smoothie com polpa de frutas, nas regiões metropolitanas de Campinas e São Paulo, Estado de São Paulo, período entre outubro e dezembro de 2016Gallina, Darlila Aparecida; Gomes, Renato A. R.; Vieira, Manuel C.; Cavichiolo, José Roberto; Marini, Thais; ; ; ; ; ; ; ;
2018Effect of the nano-fibrillation of bamboo pulp on the thermal, structural, mechanical and physical properties of nanocomposites based on starch/poly(vinyl alcohol) blendGuimarães Junior, Mario; Teixeira, Fábio Gomes; Tonoli, Gustavo Henrique Denzin; ; ; ; ; ; ; ;
2018-05Innovative strategy based on combined microencapsulation technologies for food application and the influence of wall material compositionFadini, A. L.; Alvim, I. D.; Ribeiro, I. P.; Ruzene, L. G.; Silva, l. B.; fadini@ital.sp.gov.br
2018-02A Simple and Reliable Method to Determine 16 Trace Elements by ICP OES in Ready to Drink BeveragesMilani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antonio; Cadore, Solange; ; ; ; ; ; ; ;
2017-12Canjiqueira fruit jelly: sensory evaluation and stability during storagePrates, Mariana F. O.; Moura, Silvia C. S. R. de; ; ; ; ; ; ; ;
2019Reducing 50% sodium chloride in healthier jerked beef: an efficient design to ensure suitable stability, technological and sensory propertiesVidal, Vitor A.S.; Biachi, João P.; Paglarini, Camila S.; Pinton, Mariana B.; Campagnol, Paulo C.B.
2017ASPECTOS RELATIVOS À PRODUÇÃO DE SORO DE LEITE NO BRASIL, 2007-20161SIlva, Rosana de Oliveira Pithan; Bueno, Carlos Roberto Ferreira; Rodrigues Sá, Patrícia Blumer Zacarchenco; ; ; ; ; ; ; ;
2018Stability of β-carotene rich sweet potato chips packed in different packaging systemsMarangoni Júnior, Luís; Ito, Danielle; Ribeiro, Sophia Moyses Lamonica; Silva, Marta Gomes da; Alves, Rosa Maria Vercelino; ; ; ; ; ; ; ;