Navegando por Assunto Chocolate

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2011Aflatoxigenic fungi and aflatoxin in cocoaCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Behavior of Salmonella during fermentation, drying and storage of cocoa beansNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Bittersweet chocolates containing prebiotic and sweetened with stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) with different Rebaudioside A contents: multiple time–intensity analysis and physicochemical characteristicsAzevedo, Bruna Marcacini; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Characteristics of cocoa butter and chocolates obtained from cocoa varieties grown in BahiaEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Co-occurrence of ochratoxin a and aflatoxins in chocolate marketed in BrazilCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beansCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Enterobacteriaceae in processed cocoa productsNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Estruturação da manteiga de cacau com monoglicerídeos e fitoesteróis livresFigueira, Aline Cássia; Luccas, Valdecir (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2014Fungi and mycotoxins in cocoa: From farm to chocolateCopetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Pitt, John I.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br
2012Inactivation of Salmonella during cocoa roasting and chocolate conchingNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Influence of phytosterols addition in the rheology and sensory attributes of dark chocolateEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol nas propriedades reológicas do chocolateCunha, K. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Influência da embalagem na estabilidade de chocolate ao leite adicionado de fibras higroscópicasVerde, Alessandra Barros; Alves, Rosa Maria Vercelino (Orientador); Alvim, Izabela Dutra (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2011Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúdeEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Sensory impact of three different conching times on white chocolates with spray-dried and freeze-dried ac¸ai (Euterpe oleracea)Augusto, P. P. C.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Sensory Profile and Consumer Acceptability of Prebiotic White Chocolate with Sucrose Substitutes and the Addition of Goji Berry (Lycium barbarum)Ferreira, Janaína Madruga Morais; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;