Data do documento | Título | Autor(es) |
2011 | Aflatoxigenic fungi and aflatoxin in cocoa | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Behavior of Salmonella during fermentation, drying and storage of cocoa beans | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Bittersweet chocolates containing prebiotic and sweetened with stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) with different Rebaudioside A contents: multiple time–intensity analysis and physicochemical characteristics | Azevedo, Bruna Marcacini; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Characteristics of cocoa butter and chocolates obtained from cocoa varieties grown in Bahia | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Co-occurrence of ochratoxin a and aflatoxins in chocolate marketed in Brazil | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beans | Copetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Enterobacteriaceae in processed cocoa products | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2021 | Estruturação da manteiga de cacau com monoglicerídeos e fitoesteróis livres | Figueira, Aline Cássia; Luccas, Valdecir (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2014 | Fungi and mycotoxins in cocoa: From farm to chocolate | Copetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Pitt, John I.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br |
2012 | Inactivation of Salmonella during cocoa roasting and chocolate conching | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Influence of phytosterols addition in the rheology and sensory attributes of dark chocolate | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol nas propriedades reológicas do chocolate | Cunha, K. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Influência da embalagem na estabilidade de chocolate ao leite adicionado de fibras higroscópicas | Verde, Alessandra Barros; Alves, Rosa Maria Vercelino (Orientador); Alvim, Izabela Dutra (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2011 | Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúde | Efraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Sensory impact of three different conching times on white chocolates with spray-dried and freeze-dried ac¸ai (Euterpe oleracea) | Augusto, P. P. C.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Sensory Profile and Consumer Acceptability of Prebiotic White Chocolate with Sucrose Substitutes and the Addition of Goji Berry (Lycium barbarum) | Ferreira, Janaína Madruga Morais; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |