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Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Development of goat pâté prepared with ‘variety meat’Dalmás, P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Development of probiotic yoghurts with high protein content by ultrafiltrationMarini, Thaís; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2023Digestion-resistant whey peptides promote antioxidant effect on Caco-2 cellsEspindola, Juliana Santos de; Taccóla, Milena Ferreira; Silva, Vera Sônia Nunes da; Santos, Lucilene Delazari dos; Rossini, Bruno Cesar; Mendonça, Bruna Cavecci; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Galland, Fabiana; ; ; ; ; ; ; ;
2018Diversity of Aspergillus section Nigri on the surface of Vitis labrusca and its hybrid grapesFerranti, L. S.; Fungaro, M. H. P.
2020Diversity within Aspergillus niger Clade and Description of a New Species: Aspergillus vinaceus sp. novSilva, Josué J. da; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Donkey milk and fermented donkey milk: are there differences in the nutritional value and physicochemical characteristics?Cavalcanti, Natália Sufiatti Holanda; Bertoldo-Pacheco, Maria Teresa; ; ; ; ; ; ; ;
2020Drum drying process of jabuticaba pulp using corn starch as an additiveNunes, Larissa Peixoto; Ferrari, Cristhiane Caroline; Ito, Danielle; Souza, Elaine de Cássia Guerreiro; Germer, Silvia Pimentel Marconi; criscaferrari@gmail.com
2022Drum-drying of mango peel and characterization of different varietiesTroiani, Caetano A. L.; Pacheco-Bertoldo, Maria Teresa; Ferrari, Cristhiane C.; Germer, Silvia P. M.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Drying of soybean grains with direct-fired furnace using wood chips: Performance, quality and polycyclic aromatic hydrocarbonsQuequeto, Wellytton Darci; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Efeito do processamento nos níveis de hidrocarboneto policíclicos aromáticos em amêndoas de cacau e produtos derivadosAbballe, Caroline; Tfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador); Efraim, Priscilla (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2021Efeito do processamento por micro-ondas nas propriedades físicas, físico-químicas e reológicas do grão de trigo e sua farinhaMontenegro, Flávio Martins; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Efeito dos sais fundetes nas características do requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor requeijão de sódioVan Dender, A. G.; et at.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Efeitos do tratamento de plasma não térmico gerado por micro-ondas aplicado em farinha e farelo de trigoMontenegro, Flávio Martins; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Effect of Adjunct Culture Lactobacillus helveticus (B02) on the Composition, Proteolysis, Free Amino Acids Release and Sensory Characteristics of Prato CheeseAzambuja, Natália Chinellato de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Effect of Antimicrobial Starch Edible Coating on Shelf-Life of Fresh StrawberriesGarcia, Lorena Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Effect of castration and vitamin E supplementation on carcass and meat quality of Santa Inês lambsTorres-Geraldo, André; Bueno, Mauro Sartori; Costa, Ricardo Lopes Dias da; Haguiwara, Marcia Mayumi Harada; Cucatti, Marcia Regina; Silva, Marta Gomes da; Issakowicz, Juliano; Sampaio, Ana-Claudia Kocci; Yotsuyanagi, Suzana Eri; Quirino, Celia Raquel; ; ; ; ; ; ; ;
2011Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peachesSantana, Ligia Regina Radomille de; et al.; Sigrist, José Maria Monteiro; Anjo, Valéria Delgado de Almeida; ; ; ; ; ; ; ;
2010Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peachesSantana, Ligia Regina Radomille de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Effect of differently processed ac ai (Euterpe oleracea Mart.) on the retention of phenolics and anthocyanins in chewy candiesSilva, Lidiane Bataglia da; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Effect of egg white protein-pectin electrostatic interactions in a high sugar content system on foaming and foam rheological propertiesSadahira, Mitie S.; et. al.; mitie@ital.sp.gov.br