Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 31-40 de 62.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2017Adulteration and Presence of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Extra Virgin Olive Oil Sold on the Brazilian MarketTfouni, Silvia Amelia Verdiani; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Risk estimation to human health caused by the mercury content of Sushi and Sashimi sold in Japanese restaurants in BrazilAlves, Jeanne Clécia; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017The biodiversity of Aspergillus section Flavi and aflatoxins in the Brazilian peanut production chainMartins, Ligia Manoel; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Processamento e qualidade de compotas de figo diet e convencionalCaetano, Priscilla Kárim; et. al.
2017Characterization and evaluation of stability of bioactive compounds in fruit smoothiesMoura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
20173-MCPD and glycidyl esters in infant formulas from the Brazilian market: Occurrence and risk assessmentArisseto, Adriana Pavesi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Methylmercury in fish species used in preparing sashimi: A case study in BrazilPaiva, Esther Lima de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017The impact of laboratory chow for rats in the experiments: Chemical and biological evaluation of nine grain-based diet optionsFerreira, R. S.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017ANÁLISE COMPARATIVA E VIABILIDADE ECONÔMICA DA PRODUÇÃO INDUSTRIAL DE QUEIJO MINAS FRESCAL TRADICIONAL E LIGHT COM DIFERENTES TEORES DE CONCENTRADO PROTEICO DE SOROSpadoti, Leila Maria; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017AVALIAÇÃO ECONÔMICA COMPARATIVA DE INVESTIMENTOS NA PRODUÇÃO INDUSTRIAL DE SORVETES EM PEQUENA ESCALAGallina, Darlila Aparecida; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;