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Resultado 381-390 de 742.
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Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Evaluation of goat mortadella prepared with different levels of fat and goat meat from discarded animalsGuerra, I. C. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Physical, chemical and technological characteristics of Solanum lycocarpum A. St. - HILL (Solanaceae) fruit flour and starchClerici, M. T. P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Application of chitosan emulsion as a coating on Kraft paperReis, Arlete B.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Determination of water content in Brazilian honeybee-collected pollen by Karl Fischer titrationMorgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Utilização de coberturas comestíveis para redução de absorção de gordura em produtos estruturados pré-fritos congelados de mandiocaBerbari, Shirley Aparecida Garcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúdeEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de MetodologiaOliveira, Léa M.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Chitosan and fungicides on postharvest control of Guignardia citricarpa and on quality of ‘Pêra Rio’ orangesRappussi, Maria Cristina Canale; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Physico-chemical and sensory properties of reduced-fat mortadella prepared with blends of calcium, magnesium and potassium chloride as partial substitutes for sodium chlorideHorita, C.N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Modelling the effect of temperature on the lipid solid fat content (SFC)Augusto, Pedro E. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;