Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-9 de 9.
  • Anterior
  • 1
  • Póximo
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Interaction of Aspergillus flavus and A. parasiticus with Salmonella spp. isolated from peanutsHertwig, Aline Morgan von; et. al.
2017The biodiversity of Aspergillus section Flavi and aflatoxins in the Brazilian peanut production chainMartins, Ligia Manoel; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Low-cost, specific PCR assays to identify the main aflatoxigenic species of Aspergillus section FlaviSilva, Josué J.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Brazil nuts are subject to infection with B and G aflatoxin-producing fungus, Aspergillus pseudonomiusMassi, Fernanda Pelisson; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Molecular analysis of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nutsGonçalves, Juliana Soares; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Páprica (Capsicum annuum L.): micobiota, ocorrência de fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A.Yasumura, Cristina Akemi; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2013The biodiversity of Aspergillus section Flavi in brazil nuts: From rainforest to consumerCalderari, Thaiane O.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Avaliação da contaminação de pimenta vermelha (Capsicum frutescens Capsicum baccatum) e pimenta rosa (Schinus terebinthifolius) por fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A.Brito, Gabriela Cachoni; Iamanaka, Beatriz Thie (Orientação); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2023Assessment of early harvest in the prevention of aflatoxins in peanuts during drought stress conditionsMartins, Ligia Manoel; et al.; ; ; ; ; ; ; ;