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2022Occurrence of the Seven Most Common Serotypes of Shiga Toxin–Producing Escherichia coli in Beef Cuts Produced in Meat Processing Plants in the State of São Paulo, BrazilMarquezini, Míriam Gonçalves; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Ochratoxigenic fungi and ochratoxin A in cocoa during farm processingCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Ochratoxigenic fungi and ochratoxin A in defective coffee beansTaniwaki, M.H.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Ochratoxin A and related fungi in Brazilian black pepper (Piper nigrum L.)Silva, Adriana Raquel Persson da; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Ocorrência de fungos produtores de Fumonisina B2 e Ocratoxina A no amendoimRodrigues, Fernanda; Taniwaki, Marta Hiromi (Orientador); Silva, Josué José da (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022Ohmic heating treatment in high-protein vanilla flavored milk: Quality, processing factors, and biological activityRocha, Ramon S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Oilseed by-products as plant-based protein sources: Amino acid profile and digestibilityPacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Daniele Cristina da; Sá, Amanda Gomes Almeida; Moreno, Yara Maria Franco; Carciofi, Bruno Augusto Mattar; mtb@ital.sp.gov.br
2019One-step rapid extraction of phytosterols from vegetable oilsAlmeida, Claudia Aparecida Silva; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Optimisation of the manufacturing of processed cheese without added fat and reduced sodiumVan Dender, A. G. F.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Optimization of extrusion process for production of nutritious pelletsAguilar-Palazuelos, Ernesto; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Optimization of nutrient retention in whole flours extruded from cowpea biofortified grainHashimoto, Jorge Minoru; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Optimization of the production of double-shell microparticles containing fish oilFadini, Ana Lúcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Optimum conditions for extracting collagen from the tunica albuginea of immunologically castrated pig testes and the functional properties of the isolated collagenSimões, Gislaine Silveira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Orange-fleshed sweet potato flour as a precursor of aroma and color of sourdough panettonesPereira, Ana Paula Aparecida; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Organic, conventional and sustainable palm oil (RSPO): Formation of 2- and 3-MCPD esters and glycidyl esters and influence of aqueous washing on their reductionSantiago, Jéssika Karolline; Ferrari, Roseli Aparecida; Vicente, Eduardo; ; ; ; ; ; ; ;
2012Otimização do processo de cristalização em cristalizador contínuo para fondantQueiroz, Marise Bonifácio; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Otimização e validação de metodologia analítica para determinação de flavonóis e flavonas por CLAE em pólen apícola utilizando-se Análise de Superfície de RespostaMartins, Márcia Cristina Teixeira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Otimização tecnológica do processamento de grãos de girassol alto oleico para a obtenção de óleo e biodieselRabonato, Luana Cristina; Morgano, Marcelo Antônio (Orientação); Ferrari, Roseli Aparecida (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2018Ozone in polycyclic aromatic hydrocarbon degradationSilva, Lilian dos Santos; Resende, Osvaldo; Bessa, Jaqueline Ferreira Vieira; Bezerra, Iaquine Maria Castilho; Tfouni, Silvia Amélia Verdiani
2020Palatability and Sensory Perception of Infant Formulas for the Treatment of Cow’s Milk Allergy According to Brazilian MothersEpifanio, Matias; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;