| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2023 | Alternative flexible plastic packaging for instant coffees | Souza, Raquel Massulo; Moreira, Christiane Quartaroli; Vieira, Roniérik Pioli; Coltro, Leda; Alves, Rosa Maria Vercelino |
| 2017-02-14 | Chips de batata-doce biofortificada: desenvolvimento do produto e estudo de estabilidade em diferentes sistemas de embalagem | Alves, Rosa Maria Vercelino; Marangoni Júnior, Luís; Schmidt, Flávio Luís; Grizotto, Regina Kitagawa; Germer, Silvia Pimentel Marconi |
| 2021-12-07 | Embalagens plásticas flexíveis com menor impacto ambiental para café solúvel | Alves, Rosa Maria Vercelino; Souza, Raquel Massulo; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Coltro, Leda; Anjos, Carlos Alberto Rodrigues; Cabral, Antônio Carlos Dantas; Jr., Luís Marangoni |
| 2023-04-27 | Embalagens plásticas flexíveis para produtos cárneos com maior reciclabilidade | Alves, Rosa Maria Vercelino; Turriziani, Bruna Bonato; Júnior, Luís Marangoni; Cabral, Antonio; Coltro, Leda; Ortiz, Angel |
| 2018-04-25 | Estabilidade de flocos de manga obtidos por Drum Drying no armazenamento controlado | Germer, Silvia Pimentel Marconi; Yamato, Maira Akemi Casagrande; Alves, Rosa Maria Vercelino; Queiroz, Marise Bonifacio; Ferrari, Cristhiane Caroline |
| 2019 | Experimental method to obtain a uniform food powder mixture of omega-3 microcapsules and whole milk powder | Novaes, Sylvia Salioni Camargo; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Alvim, Izabela Dutra; Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira; Vissotto, Fernanda Zaratini; Alves, Rosa Maria Vercelino; rosa@ital.sp.gov.br |
| 2020 | High-pressure processing effects on the barrier properties of flexible packaging materials | Marangoni Júnior, Luís; Alves, Rosa Maria Vercelino; Moreira, Christiane Quartaroli; ; ; ; ; ; ; ; |
| 2022 | Improving the mechanical properties and thermal stability of sodium alginate/hydrolyzed collagen films through the incorporation of SiO2 | Marangoni Júnior, Luís; Rodrigues, Plínio Ribeiro; Silva, Renan Garcia da; Vieira, Roniérik Pioli; Alves, Rosa Maria Vercelino; marangoni.junior@hotmail.com |
| 2022-09 | Influence of Different Packaging Materials on the Stability of Omega-3-Enriched Milk Powder During Storage | Dantas, Fiorella B. Hellmeister; Alvim, Izabela Dutra; Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira; Alves, Rosa Maria Vercelino; Júnior, Luís Marangoni |
| 2019-03-11 | Influência da embalagem na estabilidade de chocolate ao leite adicionado de fibras higroscópicas | Alves, Rosa Maria Vercelino; Verde, Alessandra Barros; Alvim, Izabela Dutra; Efraim, Priscilla; Saron, Elisabete Segantini; Luccas, Valdecir |
| 2023 | Instant coffee: Products and packaging systems characteristics | Souza, Raquel Massulo; Moreira, Christiane Quartaroli; Alves, Rosa Maria Vercelino |
| 2018-02-22 | Leite em pó integral adicionado de microcápsulas de ômega 3: obtenção de mistura uniforme e efeito das condições de estocagem sobre a estabilidade do produto em diferentes embalagens | Alves, Rosa Maria Vercelino; Novaes, Sylvia Salioni Camargo; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Padula, Marisa; Sá, Patrícia Blumer Zacarchenco Rodrigues de; Dantas, Silvia Tondella |
| 2019 | Stability of omega-3 enriched milk powder in different commercial packages stored under accelerated conditions of temperature and relative humidity | Novaes, Sylvia Salioni Camargo; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Alvim, Izabela Dutra; Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira; Dantas, Silvia Tondella; Alves, Rosa Maria Vercelino; Instituto de Tecnologia de Alimentos |
| 2018 | Stability of β-carotene rich sweet potato chips packed in different packaging systems | Marangoni Júnior, Luís; Ito, Danielle; Ribeiro, Sophia Moyses Lamonica; Silva, Marta Gomes da; Alves, Rosa Maria Vercelino; ; ; ; ; ; ; ; |