Navegando por Autor Sarantópoulos, Claire I. G. L.

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Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Behavior of Flavonols and Carotenoids of Minimally Processed Kale Leaves during Storage in Passive Modified Atmosphere PackagingKobori, C. N.; Huber, L. S.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Rodriguez-Amaya, D. B.
2021Blends of poly(butylene adipate-co-terephthalate) and thermoplastic whey protein isolate: a compatibilization studyAndrade, Marina Fernandes Cosate de; Loureiro, Hugo Campos; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Morales, Ana Rita
2016Brasil beverage trends 2020Vialta, Airton; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Ribeiro, Eliana Paula; Lopes, Ellen; Dantas, Fiorella B. H.; Wallis, Graham; Castro, Igor; Madi, Luís; Berto, Maria I.; Bócoli, Paula F.
2015Carnauba Wax and Modified Atmosphere in Refrigerated Preservation of ‘Tahiti’ Acid LimesCaron, Vanessa Cristina; Jacomino, Angelo Pedro; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Miguel, Ana Carolina Almeida
2011Determinação da Força de Adesão da Metalização com Alumínio em Filmes Plásticos Utilizados em Embalagens Flexíveis - Desenvolvimento e Validação de MetodologiaOliveira, Léa M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Teixeira, Fábio G.; Suguiuti, Patrícia A.; leamzov@ital.sp.gov.b
2013Effect of Osmotic Dehydration and Pectin Edible Coatings on Quality and Shelf Life of Fresh-Cut MelonFerrari, Cristhiane C.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Carmello-Guerreiro, Sandra M.; Hubinger, Miriam D.
2021Effect of the incorporation of lignin microparticles on the properties of the thermoplastic starch/pectin blend obtained by extrusionBegali, Danielly de Oliveira; Ferreira, Laura Fonseca; Oliveira, Ana Carolina Salgado de; Borges, Soraia Vilela; Sena Neto, Alfredo Rodrigues de; Oliveira, Cassiano Rodrigues de; Yoshida, Maria Irene; Sarantópoulos, Claire I. G. L.
2020Effects of high hydrostatic pressure processing on structure and functional properties of biodegradable filmGonçalves, Sheyla Moreira; Chávez, Davy William Hidalgo; Oliveira, Léa Mariza de; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Carvalho, Carlos Wanderley Piler de; Melo, Nathalia Ramos de; Rosenthal, Amauri; sheylapa1@hotmail.com
2011Fresh cut ‘Tommy Atkins’ mango pre-treated with citric acid and coated with cassava (Manihot esculenta Crantz) starch or sodium alginateChiumarelli, Marcela; Ferrari, Cristhiane C.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Hubinger, Miriam D.; march@fea.unicamp.br
2012Gases and volatile compounds associated with microorganisms in blown pack spoilage of Brazilian vacuumpacked beefHernández-Macedo, M. L.; Contreras-Castillo, C. J.; Tsai, S. M.; Cruz, S. H. da; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Padula, M.; Dias, C. T. S.
2011Influence of the lab based simulation of truck shipments on the level of carbon dioxide in carbonated soft drinks packed in PET bottlesDantas, Tiago Bassani Hellmeister; Oliveira, Léa Mariza; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Yotsuyanagi, Katumi; Queiroz, Guilherme Castilho de
2010Modified atmosphere packaging extending the storage life of ‘Douradão’ peachSantana, L. R.; Benedetti, B. C.; Sigrist, J. M. M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Passive modified atmosphere affects the quality of minimally processed escaroleSoares, Carlos Dornelles Ferreira; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Kluge, Ricardo Alfredo
2020PBAT/hybrid nanofillers composites - Part 1: Oxygen and water vapor permeabilities, UV barrier and mechanical propertiesCalderaro, Mayara P.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Sanchez, Elisabete M. S.; Morales, Ana R.
2011Propriedades de Barreira e Solubilidade de Filmes de Amido de Ervilha Associado com Goma Xantana e GlicerolMatta Jr., Manoel D. da; Sarmento, Silene B. S.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Zocchi, Silvio S.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Spraying Cellulose Nanofibrils for Improvement of Tensile and Barrier Properties of Writing & Printing (W&P) PaperMirmehdi, Seyedmohammad; Oliveira, Maria Luiza Cafalchio de; Gherardi Hein, Paulo Ricardo; Sarantópoulos, Claire I. G. L.