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Data do documentoTítuloAutor(es)
2019Efeito do processamento nos níveis de hidrocarboneto policíclicos aromáticos em amêndoas de cacau e produtos derivadosAbballe, Caroline; Tfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador); Efraim, Priscilla (Coorientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2021Efeito do processamento por micro-ondas nas propriedades físicas, físico-químicas e reológicas do grão de trigo e sua farinhaMontenegro, Flávio Martins; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Efeito dos sais fundetes nas características do requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor requeijão de sódioVan Dender, A. G.; et at.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Efeitos do tratamento de plasma não térmico gerado por micro-ondas aplicado em farinha e farelo de trigoMontenegro, Flávio Martins; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Effect of Adjunct Culture Lactobacillus helveticus (B02) on the Composition, Proteolysis, Free Amino Acids Release and Sensory Characteristics of Prato CheeseAzambuja, Natália Chinellato de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Effect of Antimicrobial Starch Edible Coating on Shelf-Life of Fresh StrawberriesGarcia, Lorena Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Effect of castration and vitamin E supplementation on carcass and meat quality of Santa Inês lambsTorres-Geraldo, André; Bueno, Mauro Sartori; Costa, Ricardo Lopes Dias da; Haguiwara, Marcia Mayumi Harada; Cucatti, Marcia Regina; Silva, Marta Gomes da; Issakowicz, Juliano; Sampaio, Ana-Claudia Kocci; Yotsuyanagi, Suzana Eri; Quirino, Celia Raquel; ; ; ; ; ; ; ;
2011Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peachesSantana, Ligia Regina Radomille de; et al.; Sigrist, José Maria Monteiro; Anjo, Valéria Delgado de Almeida; ; ; ; ; ; ; ;
2010Effect of controlled atmosphere on postharvest quality of ‘Douradão’ peachesSantana, Ligia Regina Radomille de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Effect of differently processed ac ai (Euterpe oleracea Mart.) on the retention of phenolics and anthocyanins in chewy candiesSilva, Lidiane Bataglia da; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Effect of egg white protein-pectin electrostatic interactions in a high sugar content system on foaming and foam rheological propertiesSadahira, Mitie S.; et. al.; mitie@ital.sp.gov.br
2010Effect of EVA as Compatibilizer on the Mechanical Properties, Permeability Characteristics, Lamellae Orientation, and Long Period of Blown Films of HDPE/Clay NanocompositesMarini, Juliano; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Effect of extruded wheat flour and pre-gelatinized cassava starch on process and quality parameters of French-type bread elaborated from frozen doughOrtolan, Fernanda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Effect of high-pressure processing on characteristics of flexible packaging for foods and beveragesMarangoni Júnior, Luís; Cristianini, Marcelo; Anjos, Carlos Alberto Rodrigues; Padula, Marisa; ; ; ; ; ; ; ;
2020Effect of high-pressure processing on the migration of ε-caprolactam from multilayer polyamide packaging in contact with food simulantsMarangoni Júnior, Luís; Perez, Mary Ângela Favaro; Torres, Caroline Donadon; Cristianini, Marcelo; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Albino, Aline Cristina; Padula, Marisa; Anjos, Carlos Alberto Rodrigues
2021Effect of ionizing radiation on traditional and bacon “farofa”Sá, Ana Paula Nunes de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Effect of low concentrations of SiO2 nanoparticles on the physical and chemical properties of sodium alginate-based filmsMarangoni Júnior, Luís; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Effect of Marolo (Annona crassiflora Mart.) Pulp Flour Addition in Food BarsSilva, Jéssyca Santos; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Effect of modified chitooligosacharides on the physicochemical and microbiological characteristics of a probiotic fermented beverageGallina, Darlila Aparecida; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Effect of Organoclay and Preparation Method on Properties of Antimicrobial Cellulose Acetate FilmsRodríguez, Francisco J.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;