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Autor(es)
2020
n-Butanol production by Saccharomyces cerevisiae from protein-rich agro-industrial by-products
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
;
Santos, Bruno A. S.
;
Azambuja, Suéllen P. H.
;
Ávila, Patrícia F.
;
Goldbeck, Rosana
;
goldbeck@unicamp.br
2013
Níveis de contaminantes inorgânicos em cachaças da região do quadrilátero ferrífero armazenadas em copos in natura de esteatito (pedra-sabão)
Fernandes, Isabela da Costa; et al.
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2015
Nota Científica: Caracterização físico-química do óleo de abacate extraído por centrifugação e dos subprodutos do processamento
Ferrari, Roseli Aparecida
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2018
Nutritional and protein quality of dry Brazilian beans (Phaseolus vulgaris L.)
Rezende, Amanda Alves; et. al.
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2021
Nutritional potential and bioactive compounds of xique-xique juice: An unconventional food plant from Semiarid Brazilian
Carvalho, Paloma Oliveira Antonino Assis de
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Bertoldo-Pacheco, Maria Teresa
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2018-04
Nutritional potential, chemical profile and antioxidant activity of Chichá (Sterculia striata) nuts and its by-products
Policarpi, P. B.
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2015
Nutritional quality and bioactive compounds of partially defatted baru almond flour
Siqueira, Ana Paula Silva
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Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
;
Naves, Maria Margareth Veloso
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2021
Nutritional, physicochemical and sensorial acceptance of functional cookies enriched with xiquexique (Pilosocereus gounellei) flour
Machado, Tamires Alcântara Dourado Gomes; et al.
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2021
O-ATRP synthesized poly(β-pinene) blended with chitosan for antimicrobial and antioxidant bio-based films production
Rodrigues, Plínio Ribeiro; et. al.
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2017
Obtenção de ingredientes fracionados a partir da farinha de girassol e avaliação de algumas características químicas, funcionais e nutricionais
Alexandrino, Thaís Dolfini
2018
Obtenção de microgéis de farinha de girassol e complexos eletrostáticos de farinha de girassol-pectina: avaliação das propriedades funcionais e aplicação em bolos
Giarola, Raquel Carolina
2017
Obtenção de óleo, farinha e biodiesel etílico a partir da prensagem a frio de amêndoas de girassol
Rabonato, Luana Cristina
;
Amaral, Rívia Darla Alvares
;
Oliveira, Rafaela de Souza
;
Ferrari, Roseli Aparecida
;
Morgano, Marcelo Antonio
2015
Obtention and characterization of coconut babassu derivatives
Ferrari, Roseli Aparecida
;
Soler, Marcia Paisano
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2019
Occurrence and determination of inorganic contaminants in baby food and infant formula
Paiva, Esther Lima de; et. al.
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2019
Occurrence and diversity of Aspergillus in commercial yerba mate elaborated for the Brazilian beverage ‘chimarrão’
Silva, Josué José
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2017
Occurrence and fumonisin B2 producing potential of Aspergillus section Nigri in Brazil nuts
Ferranti, Larissa S.; et. al.
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2019-01
Occurrence of 3-MCPD, 2-MCPD and glycidyl esters in extra virgin olive oils, olive oils and oil blends and correlation with identity and quality parameters
Kamikata, Kamille
;
Vicente, Eduardo
;
Arisseto-Bragotto, Adriana Pavesi
;
Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira
;
Milania, Raquel Fernanda
;
Tfounia, Silvia Amelia Verdiani
;
tfouni@ital.sp.gov.br
2018
Occurrence of Aspergillus section Flavi and aflatoxins in Brazilian rice: From field to market
Katsurayama, Aline M.
;
Martins, Ligia M.
;
Iamanaka, Beatriz T.
;
Fungaro, Maria Helena P.
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2012
Occurrence of furan in commercial processed foods in Brazil
Arisseto, A. P.; et al.
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2015
Occurrence of macrocyclic lactones in milk and yogurt from Brazilian market
Furlani, Regina P.Z.; et. al.
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