Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 19.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2018-01Caffeine in teas: levels, transference to infusion and estimated intakeTfouni, Silvia Amelia Verdiani; Camara, Maíra Marcuci; Kamikata, Kamille; Gomes, Fernanda Moralez Leme; Furlani, Regina Prado Zanes; tfouni@ital.sp.gov.br
2018Iogurte probiótico com polpa de frutas vermelhas: caracterização físico química e microbiológica, aceitabilidade sensorial e viabildiade dos probióticosGallina, Darlila Aparecida; Ormenese, Rita Cássia S. Celeste; Garcia, Aline Oliveira; ; ; ; ; ; ; ;
2018-07Physical and chemical characteristics of soybean preserve as a function of maceration time and acetic acidTassi, Adriana Luiza Wain; Bento, Juliana Aparecida Correia; Caliari, Márcio; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Soares Junior, Manoel Soares
2018-03Diversity of Aspergillus section Nigri on the surface of Vitis labrusca and its hybrid grapesFerranti, L.S.; Fungaro, M.H.P.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-12Release of anthocyanins from the hibiscus extract encapsulated by ionic gelation and application of microparticles in jelly candyGarcia, Aline O.; Moura, Sílvia C.S.R. de; Berling, Carolina L.; Queiroz, Marise B.; Alvim, Izabela D.; Hubinger, Miriam D.
2018Occurrence of Aspergillus section Flavi and aflatoxins in Brazilian rice: From field to marketKatsurayama, Aline M.; Martins, Ligia M.; Iamanaka, Beatriz T.; Fungaro, Maria Helena P.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-01Use of whey peptide fraction in coated cashew nut as functional ingredient and salt replacerAmorim, M.; Pereira, J. O.; Silva, L. B.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-01Suplementos alimentares: perfil do consumidor e composição químicaCrivelin, Vitor Xavier; Chaves, Rodrigo Ramos da Silva; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Capitani, Caroline Dário; ; ; ; ; ; ; ;
2018-02LAMP-based group specific detection of aflatoxin producers within Aspergillus section Flavi in food raw materials, spices, and dried fruit using neutral red for visible-light signal detectionNiessen, L.; Bechtner, J.; ; ; ; ; ; ; ;
2018-04Nutritional potential, chemical profile and antioxidant activity of Chichá (Sterculia striata) nuts and its by-productsPolicarpi, P. B.; ; ; ; ; ; ; ;