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2022
Bread as probiotic carriers: Resistance of Bacillus coagulans GBI-30 6086 spores through processing steps
Almada-Érix, Carine N.; et al.
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2022
Fatty acids, essential amino acids, minerals and proteins profile in whey from goat cheese: Impacts of raising system
Borba, K. K. S.; et al.
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2022
Development of a potentially functional chocolate spread containing probiotics and structured triglycerides
Cozentino, Izabela de Souza Correia; et al.
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2022
Microencapsulação do extrato de erva-mate (Ilex paraguariensis) por gelificação iônica: avaliação da estabilidade e aplicação em barras de frutas e cereais
Budin, Ana Caroline
;
Moura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de. (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
2022
Mandioca de mesa cultivar IAC 601 vitaminada com alto teor de betacarotenos: estudo da viabilidade de desenvolvimento de sopa de mandioca pronta para consumo e estável à temperatura ambiente
Rocha, Paulo Victor Milaré da
;
Berto, Maria Isabel (Orientador)
;
Garcia, Shirley Aparecida (Coorientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022
Food-derived bioactive peptides: Mechanisms of action underlying inflammation and oxidative stress in the central nervous system
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
;
Galland, Fabiana
;
Espindola, Juliana Santos de
;
Lopes, Daniel Saraiva Lopes
;
Taccola, Milena Ferreira
;
mtb@ital.sp.gov.br
2022
Cold-pressed sesame seed meal as a protein source: Effect of processing on the protein digestibility, amino acid profile, and functional properties
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
;
Moreno, Yara Maria Franco
;
Carciofi, Bruno Augusto Mattar
;
Sá, Amanda Gomes Almeida
;
mtb@ital.sp.gov.br
2022
Potencial de migração de melamina e seus análogos (amelina, amelida, ácido cianúrico) em utensílios a base de melaminaformaldeído
Gonçalves, Thais de Lima
;
Padula, Marisa (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022
Improving the mechanical properties and thermal stability of sodium alginate/hydrolyzed collagen films through the incorporation of SiO2
Marangoni Júnior, Luís
;
Rodrigues, Plínio Ribeiro
;
Silva, Renan Garcia da
;
Vieira, Roniérik Pioli
;
Alves, Rosa Maria Vercelino
;
marangoni.junior@hotmail.com
Busca facetada
Autor
2
Messias, Tayanna Bernardo Oliveir...
2
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
1
Almada-Érix, Carine N.; et al.
1
Alves, Rosa M.V.
1
Alves, Rosa Maria Vercelino
1
Barros, Jefferson H.T.
1
Barros, Jefferson Henrique Tiago;...
1
Behrens, Jorge Herman
1
Berto, Maria Isabel (Orientador)
1
Borba, K. K. S.; et al.
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Assunto
33
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2
Antioxidant
2
Antioxidant activity
2
Bioactive compounds
2
Bioactive peptides
2
Fatty acids
2
Food processing
2
Functional food
2
Sustainability
1
Aceitabilidade
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