Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 321-330 de 753.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2014Small peptides from enzymatic whey hydrolyzates increase dialyzable ironHoz, Lucia de la; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012ELABORAÇÃO DE HAMBÚRGUER ENRIQUECIDO COM FIBRAS DE CAJU (ANACARDIUM OCCIDENTALE L.)Barros, N. V. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Influência de tratamento térmico e sistemas de embalagens na qualidade de lichia ‘Bengal’Anjos, V. D. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Development of a Headspace-Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography/Mass Spectrometry (HS-SPME-GC/MS) Method for the Determination of Benzene in Soft DrinksArisseto, Adriana Pavesi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Desenvolvimento de embutido rico em ferro elaborado a partir de subprodutos comestíveis do abate de caprinosDalmás, P. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Pesquisa de enterobactérias em chocolatesReolon, Érika Marques; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Performance and rumen parameters of crossbred dairy cows fed two sugarcane varieties combined or not with soybean hullsLima, Maria Lúcia Pereira; ; ; ; ; ; ; ;
2014Morphological characterization with image analysis of cocoa beverage powder agglomerated with steamVissotto, Fernanda Zaratini; ; ; ; ; ; ; ;
2013Investigation on Furan Levels in Pressure-Cooked FoodsArisseto, Adriana P.; Vicente, Eduardo; Toledo, Maria Cecília F.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Bisphenol A and its structural analogues in infant formulas available in the Brazilian market: Optimisation of a UPLC-MS/MS method, occurrence, and dietary exposure assessmentPetrarca, Mateus Henrique; et al.; ; ; ; ; ; ; ;