Página de Busca


Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 351-360 de 742.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2013Characteristics of cocoa butter and chocolates obtained from cocoa varieties grown in BahiaEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Physico-Chemical Properties of Milk Whey Protein Agglomerates for Use in Oral Nutritional TherapyCarvalho-Silva, Luciano Bruno de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Optimum conditions for extracting collagen from the tunica albuginea of immunologically castrated pig testes and the functional properties of the isolated collagenSimões, Gislaine Silveira; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Influence of protein–pectin electrostatic interaction on the foam stability mechanismSadahira, Mitie S. et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Níveis de contaminantes inorgânicos em cachaças da região do quadrilátero ferrífero armazenadas em copos in natura de esteatito (pedra-sabão)Fernandes, Isabela da Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Ésteres de cloropropanóis e glicidol e alimentosArisseto, Adriana Pavesi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Cocoa beans and derived products: effect of processing on polycyclic aromatic hydrocarbons levelsAbballe, Caroline; Gomes, Fernanda Moralez Leme; Lopes, Beatriz Dezembro; Oliveira, Ana Paula Ferreira de; Berto, Maria Isabel; Efraim, Priscilla; Tfouni, Sílvia Am´elia Verdiani; tfouni@ital.sp.gov.br
2020n-Butanol production by Saccharomyces cerevisiae from protein-rich agro-industrial by-productsPacheco, Maria Teresa Bertoldo; Santos, Bruno A. S.; Azambuja, Suéllen P. H.; Ávila, Patrícia F.; Goldbeck, Rosana; goldbeck@unicamp.br
2017Obtenção de óleo, farinha e biodiesel etílico a partir da prensagem a frio de amêndoas de girassolRabonato, Luana Cristina; Amaral, Rívia Darla Alvares; Oliveira, Rafaela de Souza; Ferrari, Roseli Aparecida; Morgano, Marcelo Antonio
2018Innovative strategy based on combined microencapsulation technologies for food application and the influence of wall material compositionFadini, A. L.; Alvim, I. D.; Ribeiro, I. P.; Ruzene, L. G.; Silva, l. B.; fadini@ital.sp.gov.br