Navegando por Autor Padula, Marisa

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Data do documentoTítuloAutor(es)
2019Antifungal and physicochemical properties of inclusion complexes based on β-cyclodextrin and essential oil derivativesHerrera, Andrea; Rodríguez, Francisco J.; Bruna, Julio E.; Abarca, Romina L.; Galotto, María J.; Guarda, Abel; Mascayano, Carolina; Sandoval-Yáñez, Claudia; Padula, Marisa; Felipe, Fabiana Ramos Souza
2019Determinação de hidrocarbonetos saturados e aromáticos de óleo mineral em material celulósico para embalagem de alimentosCorrea, Gabriela Chagas; Padula, Marisa; Coltro, Leda; Freire, Maria Teresa Alvarenga; Mourad, Anna Lucia; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2019Effect of high-pressure processing on characteristics of flexible packaging for foods and beveragesMarangoni Júnior, Luís; Cristianini, Marcelo; Anjos, Carlos Alberto Rodrigues; Padula, Marisa; ; ; ; ; ; ; ;
2020Effect of high-pressure processing on the migration of ε-caprolactam from multilayer polyamide packaging in contact with food simulantsMarangoni Júnior, Luís; Perez, Mary Ângela Favaro; Torres, Caroline Donadon; Cristianini, Marcelo; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Albino, Aline Cristina; Padula, Marisa; Anjos, Carlos Alberto Rodrigues
2024Effect of ohmic heating on the structure and properties of flexible multilayer packagingJúnior, Luís Marangoni; Rodrigues, Rui. M.; Pereira, Ricardo N.; Augusto, Pedro Esteves Duarte; Ito, Danielle; Teixeira, Fábio Gomes; Padula, Marisa; Vicente, Antonio ´ A.
2020Estudo da influência da Erucamida e do Gliceril Monoestearato e do aumento de temperatura no coeficiente de atrito (COF) de filmes plásticos ao longo do tempoMartins, Angela Meirelles; Padula, Marisa; Ortiz, Dr. Angel Visentim; Lütkenhaus, Dr. Davidson; Pós-graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos
2022Food-Package-Processing relationships in emerging technologies: Ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulantsJúnior, Luís Marangoni; Augusto, Pedro Esteves Duarte; Vieira, Roniérik Pioli; Borges, Daniele Fidelis; Ito, Danielle; Teixeira, Fábio Gomes; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Padula, Marisa
2022Food‑packaging interaction during ultrasound processing: migration of monomers from multilayer polyamide packages to diferent food simulantsMarangoni Júnior, Luís; Augusto, Pedro Esteves Duarte; Perez, Mary Ângela Favaro; Soares, Beatriz Maria Curtio; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Padula, Marisa; marangoni.junior@hotmail.com
2020Morphological, thermal and mechanical properties of polyamide and ethylene vinyl alcohol multilayer flexible packaging after high-pressure processingMarangoni Júnior, Luís; Oliveira, Léa Mariza de; Bócoli, Paula Fernanda Janetti; Cristianini, Marcelo; Padula, Marisa; Anjos, C. A. R.
2022Potencial de migração de melamina e seus análogos (amelina, amelida, ácido cianúrico) em utensílios a base de melaminaformaldeídoGonçalves, Thais de Lima; Padula, Marisa; Perez, Mary Ângela Favaro; Bottoli, Carla Beatriz Grepan; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Tfuoni, Silvia Amélia Verdiani; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos