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Data do documentoTítuloAutor(es)
2020Modeling aflatoxin B1 production by Aspergillus flavus during wheat malting for craft beer as a function of grains steeping degree, temperature and time of germinationSchabo, Danieli C.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Modelling the effect of temperature on the lipid solid fat content (SFC)Augusto, Pedro E. D.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Modelling to obtain expanded cowpea products in a twin screw extruderHashimoto, Jorge Minoru; Schmiele, Marcio; Nabeshima, Elizabeth Harumi; ; ; ; ; ; ; ;
2019Modelo de digestão in vitro / células caco-2 para estimar a biodisponibilidade do ferro em formulações contendo Fe-peptídeosGaigher, Bruna; Pacheco, Teresa Bertoldo (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2010Modified atmosphere packaging extending the storage life of ‘Douradão’ peachSantana, L. R.; Benedetti, B. C.; Sigrist, J. M. M.; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Modified soybean lecithins as inducers of the acceleration of cocoa butter crystallizationMiyasaki, Eriksen Koji; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Moisture and oxygen barrier properties of glass, PET and HDPE bottles for pharmaceutical productsJaime, Sandra B.M.; Alves, Rosa M.V.; Bócoli, Paula F.J.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Molecular analysis of Aspergillus section Flavi isolated from Brazil nutsGonçalves, Juliana Soares; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Molecular analysis of Aspergillus section Nigri isolated from onion samples reveals the prevalence of A. welwitschiaeMassi, Fernanda Pelisson; Iamanaka, Beatriz Thie; Barbosa, Rafaella Liviero; Sartori, Daniele; Ferrranti, Larissa; Taniwaki, Marta Hiromi; Fungaro, Maria Helena Pelegrinelli; ; ; ; ; ; ; ;
2015Monitoramento da maturação pós-colheita de tomate verde maduro dos grupos Italiano “Pizzadoro” e saladete “Alambra”Anjos, Valéria Delgado de A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Monosodium glutamate, disodium inosinate, disodium guanylate, lysine and taurine improve the sensory quality of fermented cooked sausages with 50% and 75% replacement of NaCl with KClSantos, Bibiana Alves dos; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Morphological characterization with image analysis of cocoa beverage powder agglomerated with steamVissotto, Fernanda Zaratini; ; ; ; ; ; ; ;
2020Morphological, thermal and mechanical properties of polyamide and ethylene vinyl alcohol multilayer flexible packaging after high-pressure processingMarangoni Júnior, Luís; Oliveira, Léa Mariza de; Bócoli, Paula Fernanda Janetti; Cristianini, Marcelo; Padula, Marisa; Anjos, C. A. R.
2011Mycobiota of cocoa: From farm to chocolateCopetti, Marina V.; Iamanaka, Beatriz T.; Frisvad, Jens C.; Pereira, José L.; Taniwaki, Marta H.; mvc@smail.ufsm.br
2013Mycotoxin production in major crops as influenced by growing, harvesting, storage and processing, with emphasis on the achievement of Food Safety ObjectivesPitt, J.I.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020n-Butanol production by Saccharomyces cerevisiae from protein-rich agro-industrial by-productsPacheco, Maria Teresa Bertoldo; Santos, Bruno A. S.; Azambuja, Suéllen P. H.; Ávila, Patrícia F.; Goldbeck, Rosana; goldbeck@unicamp.br
2010Nanocomposites-Based Polyolefins as Alternative to Improve Barrier PropertiesCarvalho, J. W. C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Níveis de contaminantes inorgânicos em cachaças da região do quadrilátero ferrífero armazenadas em copos in natura de esteatito (pedra-sabão)Fernandes, Isabela da Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Nota Científica: Caracterização físico-química do óleo de abacate extraído por centrifugação e dos subprodutos do processamentoFerrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ;
2018Nutritional and protein quality of dry Brazilian beans (Phaseolus vulgaris L.)Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Rezende, Amanda Alves; Silva, Vera Sônia Nunes da; Ferreira, Tânia Aparecida Pinto de Castro; mtb@ital.sp.gov.br