Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 563 a 582 de 733 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Pilosocereus gounellei (xique-xique) jam is source of fibers and mineral and improves the nutritional value and the technological properties of goat milk yogurtBezerril, Fabrícia França; Magnani, Marciane; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; rcqueiroga@uol.com.br
2020Plant proteins at low concentrations as natural emulsifiers for an effective orange essential oil microencapsulation by spray dryingFrancisco, Cristhian Rafael Lopes; Oliveira Júnior, Fernando Divino de; Marin, Gabrieli; Alvim, Izabela Dutra; Hubinger, Miriam Dupas; ; ; ; ; ; ; ;
2011Polifenóis em cacau e derivados: teores, fatores de variação e efeitos na saúdeEfraim, Priscilla; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Polycyclic aromatic hydrocarbons in canola, sunflower and corn oils and estimated daily intakeMolle, Diogo R.D.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Polycyclic aromatic hydrocarbons in coffee brew: Influence of roasting and brewing procedures in two Coffea cultivarsTfouni, Silvia A.V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Polycyclic aromatic hydrocarbons in coffee brew: Influence of roasting and brewing procedures in two Coffea cultivarsTfouni, Silvia A. V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Polycyclic aromatic hydrocarbons in commercial brands of dry whole soybeans for direct human consumptionGarcia, Laura Pereira; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Polycyclic aromatic hydrocarbons in soybean grainsSilva, Rosana Maria Pereira; Resende, Osvaldo; Bessa, Jaqueline Ferreira Vieira; Gomes, Fernanda Moralez Leme; Tfouni, Silvia Am elia Verdiani; Almeida, Adrielle Borges de; drica.engal@gmail.com
2018Polycyclic aromatic hydrocarbons in teas using QuEChERS and HPLC-FLDTfouni, Silvia A. V.; Reis, Raquel M.; Kamikata, Kamille; Gomes, Fernanda M. L.; Morgano, Marcelo A.; Furlani, Regina P. Z.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Polyphenoloxidase activity in peaches after vibrationDantas, Tiago B. H.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Postharvest technologies for mangosteen (Garcinia mangostana L.) conservationCastro, Maria Fernanda Pontes Penteado Moretzsohn de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Potencial da tilápia-do-nilo para processamento em conservaGonçalves, José Ricardo; Tachibana, Leonardo; Haguiwara, Márcia M. H.; ; ; ; ; ; ; ;
2022Potencial de migração de melamina e seus análogos (amelina, amelida, ácido cianúrico) em utensílios a base de melaminaformaldeídoGonçalves, Thais de Lima; Padula, Marisa (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2010Potential of Annatto in Agroindustries and Animal Feed: Fragrance, Flavor, Taste and Color of Bixa orellana L. DerivativesSilva, Marta Gomes da; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Potential of volatile compounds produced by fungi to influence sensory quality of coffee beverageIamanaka, B.T.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Potential use of goat viscera to obtain protein hydrolysatesQueiroz, Angela Lima Meneses de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Premature or pathological aging: longevitySgarbieri, Valdemiro Carlos; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; ; ; ; ; ; ; ;
2019Previsão da qualidade global da bebida do café: uma avaliação físico-química e sensorial a partir de métodos quimiométricosDomingues, Laricia Oliveira Cardoso; Morgano, Marcelo Antônio (Orientador); Garcia, Aline de Oliveira (Coorientadora); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2019Primary aromatic amines in kitchenware: Determination by liquid chromatography-tandem mass spectrometryPerez, Mary Ângela Favaro; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
1995Princípios de esterilização de alimentosGermer, Silvia Pimentel Marconi; et al.