Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 401-410 de 497.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Inactivation of Salmonella during cocoa roasting and chocolate conchingNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagenecocoa butter edible films plasticised with sucroseFadini, A. L.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Determination of aflatoxins in by-products of industrial processing of cocoa beansCopetti, Marina V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Effects of chilling methods and hot-boning on quality parameters of M. longissimus lumborum from Bos indicus Nelore steerNeto, Manuel Pinto; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Viabilidade econômica de uma unidade produtora de frutas desidratadas por processo osmóticoGermer, Sílvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Desidratação osmótica de pêssegos em função da temperatura e concentração do xarope de sacaroseGermer, Sílvia P. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Assessment of trace elements in fishes of Japanese foods marketed in São Paulo (Brazil)Morgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caquiCia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011High oleic sunflower biodiesel: quality control and different purification methodsPighinelli, Anna L. M. T.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Characterization of the oils present in acid and fermented silages produced from Tilapia filleting residueVidotti, Rose Meire; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Gonçalves, Giovani Sampaio; ; ; ; ; ; ; ;