Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 21-30 de 53.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Effect of Antimicrobial Starch Edible Coating on Shelf-Life of Fresh StrawberriesGarcia, Lorena Costa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Effect of roasting on chlorogenic acids, caffeine and polycyclic aromatic hydrocarbons levels in two Coffea cultivars: Coffea arabica cv. Catuaı´ Amarelo IAC-62 and Coffea canephora cv. Apoata˜ IAC-2258Tfouni, Silvia A. V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Comparison of methods for the enumeration of Clostridium perfringens spores in waterJunqueira, Valeria Christina Amstalden; Cantúsio Neto, Romeu; Silva, Neusely da; Terra, Juliana Hirata; ; ; ; ; ; ; ;
2012Secagem por atomização de polpa de amora-preta usando maltodextrina como agente carreadorFerrari, Cristhiane Caroline; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Desenvolvimento de geleia de tamarillo contendo polpa integralGuilherme, Paulo Ribas; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Physical, chemical, technological and sensory characteristics of Frankfurter type sausage containing okara flourGrizoto, Regina Kitagawa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Influence of carrier agents on the physicochemical properties of blackberry powder produced by spray dryingFerrari, Cristhiane Caroline; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012A Comprehensive Investigation of the Mineral Composition of Brazilian Bee Pollen: Geographic and Seasonal Variations and Contribution to Human DietMorgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Estabilidade de molho de tomate em embalagens metálicas com baixo revestimento de estanhoDantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Efeito dos sais fundetes nas características do requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor requeijão de sódioVan Dender, A. G.; et at.; ; ; ; ; ; ; ;