Mostrando resultados 101 a 120 de 734
< Anterior
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) |
2015 | Bottled water production using the condensed water from a concentrated orange juice plant | Coelho, A. L. A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Brasil bakery e confectionery trends 2020 | Queiroz, Guilherme de Castilho; Rego, Raul Amaral; Jardim, Denise Calil Pereira |
2016 | Brasil beverage trends 2020 | Vialta, Airton; Sarantópoulos, Claire I. G. L.; Ribeiro, Eliana Paula; Lopes, Ellen; Dantas, Fiorella B. H.; Wallis, Graham; Castro, Igor; Madi, Luís; Berto, Maria I.; Bócoli, Paula F. |
2014 | Brazil nuts are subject to infection with B and G aflatoxin-producing fungus, Aspergillus pseudonomius | Massi, Fernanda Pelisson; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Bread as probiotic carriers: Resistance of Bacillus coagulans GBI-30 6086 spores through processing steps | Almada-Érix, Carine N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2023 | A Brief Snapshot of Aspergillus Section Nigri Isolated from Brazilian Peanuts and Soil | Rodrigues, Fernanda; Silva, Josué J.; Iamanaka, Beatriz T.; Martins, Ligia M.; Taniwaki, Marta H.; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | A byproduct of uvaia (Eugenia pyriformis) processing as a natural source for coloring sugar hard-panning confections | Avelar, Matheus H. M. de; el. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Cadmium and lead levels consumed by patients with oral hospital diets prescriptions | Sá, Júlia S. Manzoli de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Cadmium, lead, tin, total mercury, and methylmercury in canned tuna commercialised in São Paulo, Brazil | Paiva, Esther Lima de; Morgano, Marcelo Antonio; Milani, Raquel Fernanda; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Caffeine and chlorogenic acids intake from coffee brew: influence of roasting degree and brewing procedure | Tfouni, Silvia A. V.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Caffeine in teas: levels, transference to infusion and estimated intake | Tfouni, Silvia Amelia Verdiani; Camara, Maíra Marcuci; Kamikata, Kamille; Gomes, Fernanda Moralez Leme; Furlani, Regina Prado Zanes; tfouni@ital.sp.gov.br |
2010 | Calcium Lactate Effect on the Shelf Life of Osmotically Dehydrated Guavas | Pereira, Leila M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017-12 | Canjiqueira fruit jelly: sensory evaluation and stability during storage | Prates, Mariana F. O.; Moura, Silvia C. S. R. de; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Canned sardines commercialized in Brazil: Packaging and inorganic contaminants evaluation | Lazarini, Tainá Elisa de Mello; Milani, Raquel Fernanda; Yamashita, Daniela Mary; Saron, Elisabete Segantini; Morgano, Marcelo Antonio; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Caracterização comparativa entre chocolates ao leite formulados com gordura de leite anidra e com estearina de gordura de leite | Luccas, Valdecir; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Caracterização de bebida obtida de leite fermentado simbiótico adicionado de polpa de goiaba e avaliação da viabilidade das bifidobactérias | Gallina, D. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Caracterização de Leites Fermentados Com e Sem Adição de Probióticos e Prebióticos e Avaliação da Viabilidade de Bactérias Láticas e Probióticas Durante a Vida-de-Prateleira | Gallina, Darlila Aparecida; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Caracterização dos cafés produzidos em solos basálticos e arenosos do Paraná | Schimidt, A. P. et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Caracterização reológica de purê de pêssego: efeito da concentração de sólidos solúveis e da temperatura em regime estacionário | Luz, Andressa de Sousa; Berto, Maria Isabel (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2015 | Características físico-químicas da macaúba: aplicação tecnológica e avaliação sensorial | Amaro, Natani de Paula Lima; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |