Navegando por Autor Ferrari, Roseli Aparecida

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 17 de 17
Data do documentoTítuloAutor(es)
2025Cell wall polysaccharides from macauba pulp (Acrocomia aculeata L.): Fractionation and characterization of their chemical and rheological propertiesSilva, Sérgio Henrique Toledo e; Mittermaier, Stephanie Bader-; Silva, Lidiane Bataglia; Colombo, Carlos Augusto; Ferrari, Roseli Aparecida; Eisner, Peter; Duarte, Renata Maria Teixeira
2021Estruturação da manteiga de cacau com monoglicerídeos e fitoesteróis livresFigueira, Aline Cássia; Luccas, Valdecir; Ribeiro, Ana Paula Badan; Alvim, Izabela Dutra; Ferrari, Roseli Aparecida; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2022Estudo regulatório sobre proteínas alternativas no Brasil: proteínas vegetaisGarcia, Eloísa Elena Corrêa; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Sadahira, Mitiê Sonia; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Neusely da; Sarantopoulos, Claire Isabel G. L.; Berbari, Shirley Aparecida; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
2021Kernel characterization and starch morphology in five varieties of Peruvian Andean maizeSalvador-Reyes, Rebeca; Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ;
2012Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel ProductionFerrari, Roseli Aparecida; Azevedo Filho, Joaquim Adelino de; ; ; ; ; ; ; ;
2015Nota Científica: Caracterização físico-química do óleo de abacate extraído por centrifugação e dos subprodutos do processamentoFerrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ;
2018Nutritional potential, chemical profile and antioxidant activity of Chichá (Sterculia striata) nuts and its by-productsPolicarpi, P. B.; Ferrari, Roseli Aparecida
2017Obtenção de óleo, farinha e biodiesel etílico a partir da prensagem a frio de amêndoas de girassolRabonato, Luana Cristina; Amaral, Rívia Darla Alvares; Oliveira, Rafaela de Souza; Ferrari, Roseli Aparecida; Morgano, Marcelo Antonio
2015Obtention and characterization of coconut babassu derivativesFerrari, Roseli Aparecida; Soler, Marcia Paisano; ; ; ; ; ; ; ;
2021Organic, conventional and sustainable palm oil (RSPO): Formation of 2- and 3-MCPD esters and glycidyl esters and influence of aqueous washing on their reductionSantiago, Jéssika Karolline; Ferrari, Roseli Aparecida; Vicente, Eduardo; ; ; ; ; ; ; ;
2017Otimização tecnológica do processamento de grãos de girassol alto oleico para a obtenção de óleo e biodieselRabonato, Luana Cristina; Morgano, Marcelo Antônio; Ferrari, Roseli Aparecida; Queiroz, Guilherme de Castilho; Aguiar, Rosa Helena; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2025Promoting Circular Economy by Leveraging Annatto Byproducts from Bixa orellana L. into Sustainable Antioxidant Food PackagingPeixoto, Vanilda Aparecida Soares de Arruda; Estacho, Paula Vera; Wrona, Magdalena; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Ferrari, Roseli Aparecida; Nerin, Cristina; Canellas, Elena
2025Relatório Técnico - Aspectos de segurança na produção de alimentos vegetais análogos à carneSilva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da
2024Relatório Técnico - Desenvolvimento e aplicação do plano APPCC em alimentos vegetais análogos aos produtos cárneosSilva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da
2025Safety aspects in the production of plant-based meatSilva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da
2018-03Sapucaia nut (Lecythis pisonis Cambess) and its by-products: A promising and underutilized source of bioactive compounds. Part I: Nutritional composition and lipid profileDemoliner, Fernanda; Policarpi, Priscila de Britto; Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ;
2024Transformation of fresh yams (Dioscorea trifida) into flours and starches: sustainable options for the food industry contributing to the development of this production chainFerrari, Maria Cristina; Ferrari, Roseli Aparecida; roseliferrari@ital.sp.gov.br