Navegando por Autor Ferrari, Roseli Aparecida
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Data do documento | Título | Autor(es) |
2021 | Kernel characterization and starch morphology in five varieties of Peruvian Andean maize | Salvador-Reyes, Rebeca; Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Macauba as Promising Substrate for Crude Oil and Biodiesel Production | Ferrari, Roseli Aparecida; Azevedo Filho, Joaquim Adelino de; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Nota Científica: Caracterização físico-química do óleo de abacate extraído por centrifugação e dos subprodutos do processamento | Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Nutritional potential, chemical profile and antioxidant activity of Chichá (Sterculia striata) nuts and its by-products | Policarpi, P. B.; Ferrari, Roseli Aparecida |
2017 | Obtenção de óleo, farinha e biodiesel etílico a partir da prensagem a frio de amêndoas de girassol | Rabonato, Luana Cristina; Amaral, Rívia Darla Alvares; Oliveira, Rafaela de Souza; Ferrari, Roseli Aparecida; Morgano, Marcelo Antonio |
2015 | Obtention and characterization of coconut babassu derivatives | Ferrari, Roseli Aparecida; Soler, Marcia Paisano; ; ; ; ; ; ; ; |
2021 | Organic, conventional and sustainable palm oil (RSPO): Formation of 2- and 3-MCPD esters and glycidyl esters and influence of aqueous washing on their reduction | Santiago, Jéssika Karolline; Ferrari, Roseli Aparecida; Vicente, Eduardo; ; ; ; ; ; ; ; |
2018-03 | Sapucaia nut (Lecythis pisonis Cambess) and its by-products: A promising and underutilized source of bioactive compounds. Part I: Nutritional composition and lipid profile | Demoliner, Fernanda; Policarpi, Priscila de Britto; Ferrari, Roseli Aparecida; ; ; ; ; ; ; ; |