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Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Color degradation kinetics in low-calorie strawberry and guava jelliesMoura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Comparação da incidência de fungos ocratoxigênicos e ocratoxina A em café com broca e sem brocaBueno, Josiane; Marta Hiromi Taniwaki (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2010Comparação de métodos para determinação do extrato seco total em doce de leite pastosoGallina, Darlila Aparecida; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Comparison and application of near-infrared (NIR) and mid-infrared (MIR) spectroscopy for determination of quality parameters in soybean samplesFerreira, D.S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Comparison between the spray drying and spray chilling microparticles contain ascorbic acid in a baked product applicationAlvim, Izabela Dutra; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Comparison of methods for the enumeration of Clostridium perfringens spores in waterJunqueira, Valeria Christina Amstalden; Cantúsio Neto, Romeu; Silva, Neusely da; Terra, Juliana Hirata; ; ; ; ; ; ; ;
2020Comportamento funcional da CMS reestruturada de tilápia híbrida vermelhaHaguiwara, Marcia Mayumi Harada; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Composição lipídica, características físicas e sensoriais de recheios de morango em biscoitosAkamine, Eliane Harumi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012A Comprehensive Investigation of the Mineral Composition of Brazilian Bee Pollen: Geographic and Seasonal Variations and Contribution to Human DietMorgano, Marcelo A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Concentração de bixina e lipídeos em sementes de urucum de coleção do Instituto Agronômico (IAC)Carvalho, P. R. N.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Concentrado protéico de soro como substituto de gordura em pão de queijoZambrano, Francy; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Conformidade da rotulagem de repositores hidroeletrolíticos prontos para consumo de marcas nacionais em relação à legislação brasileiraSilva, Ângela Antunes; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Consumers' perception of different brewed coffee extractions using the sorting techniqueFerini, Juliana Lustosa; Morales, Michele Veiga; Silva, Thaís Araújo da; Pedreira, Juliana Rocha Mendes; Godoy, Nathália Tiyo de; Garcia, Aline de Oliveira; Tfouni, Silvia Amélia Verdiani; juliana.ferini@ital.sp.gov.br
2014Consumption of oral hospital diets and percent adequacy of minerals in oncology patients as an indicative for the use of oral supplementsSá, Júlia S.M. de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Contaminação de azeite de oliva com ésteres de 3-MCPD, 2-MCPD e glicidol e correlação com os parâmetros de identidade e qualidadeKamikata, Kamille; Tfouni, Silvia Amelia Verdiani (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2017Contaminantes inorgânicos em alimentos da culinária japonesa e em atum enlatadoPaiva, Esther Lima de; Morgano, Marcelo Antônio (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2017Contamination of Fried Foods by 3‑Monochloropropane‑1,2‑diol Fatty Acid Esters During FryingArisseto, Adriana Pavesi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Control of Colletotrichum glocosporioides (penz.) Sacc in yellow passion fruit using essential oilAnaruma, Nina Duarte; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Copper-Binding Peptides Attenuate Microglia Inflammation through Suppression of NF-kB PathwaySilva, Maria Elisa Caetano; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Corn grain quality at different harvesting timesCordeiro, Madison W. S.; Ferrari, Roseli A.; ; ; ; ; ; ; ;