Mostrando resultados 278 a 297 de 734
< Anterior
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) |
2021 | Effects of ionizing radiation on rheological properties of seasoned cassava bacon flour defatted | Sá, A. P. N. de;; Nabeshima, E. H. E. H.; Villavicêncio, A. L. C. H.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Effects of non-thermal plasma on food nutrients and cereal-based raw materials | Barros, Jefferson Henrique Tiago; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Effects of Spray-Drying Conditions on the Physicochemical Properties of Blackberry Powder | Ferrari, Cristhiane Caroline; Germer, Silvia Pimentel Marconi; Aguirre, José Maurício de; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Effects of thermal processing on the flavor molecules of goat by-product hydrolysates | Cordeiro, Ana Rita Ribeiro de Araújo; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | ELABORAÇÃO DE HAMBÚRGUER ENRIQUECIDO COM FIBRAS DE CAJU (ANACARDIUM OCCIDENTALE L.) | Barros, N. V. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Elaboração de queijo meia cura com maturação acelerada, e imersão em bebidas alcoólicas | Oliveira, Thalita Alves; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2021 | Electrophoretic characterization, amino acid composition and solubility properties of Macauba (Acrocomia aculeata L.) kernel globulins | Toledo e Silva, Sérgio Henrique; Silva, Lidiane Bataglia; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Encapsulating anthocyanins from Hibiscus sabdariffa L. calyces by ionic gelation: Pigment stability during storage of microparticles | Moura, Sílvia C.S.R. de; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Ensaios de vibração no desenvolvimento de embalagens | Dantas, Thiago B. H.; Cabral, Antonio C. D.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Enterobacteriaceae in processed cocoa products | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Enteropathogens in cocoa pre-processing | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Enteropathogens in cocoa pre-processing | Nascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2016 | Environmental effect on sunflower oil quality | Regitano Neto, Amadeu; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Environmental indicators of banana production in Brazil: Cavendish and Prata varieties | Coltro, Leda; Karaski, Thiago U.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Environmental profile of rice production in Southern Brazil: A comparison between irrigated and subsurface drip irrigated cropping systems | Coltro, Leda; Marton, Luiz Fernando M.; Pilecco, Fabio Panciera; Pilecco, Ademar Cadore; Mattei, Lucas Felini |
2013 | Epidemiologia molecular aplicada ao monitoramento de estirpes de Staphylococcus aureus na produção de queijo Minas frescal | Medeiros, Maria I. M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Essential elements, oil and protein contents of sunflower hybrids grown in Brazil | Amaral, Rívia Darla Alvares; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Estabilidade de ervilha em conserva em embalagem metálica com baixo revestimento de estanho | Dantas, Sílvia Tondella; Saron, Elisabete Segantini; Gatti, Jozeti Aparecida Barbutti; Kiyataka, Paulo Henrique Massaharu; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; silviatd@ital.sp.gov.br |
2012 | Estabilidade de extrato de tomate em embalagens metálicas com baixo revestimento de estanho | Dantas, Sílvia Tondella; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | Estabilidade de farinha de batata-doce biofortificada | Alves, Rosa Maria Vercelino; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |