Mostrando resultados 698 a 717 de 734
< Anterior
Próximo >
Data do documento | Título | Autor(es) |
2023 | Toxic inorganic elements in plant-based beverages: total concentration, dietary exposure and bioaccessibility | Fioravanti, Maria Isabel Andrekowisk; Rebellato, Ana Paula; Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antônio; Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto; ; ; ; ; ; ; ; |
2016 | Trace elements in Camellia sinensis marketed in southeastern Brazil: extraction from tea leaves to beverages and dietary exposure | Milani, Raquel F.; Morgano, Marcelo A.; Cadore, Solange; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Trace elements in ready-to-drink ice tea: Total content, in vitro bioaccessibility and risk assessment | Milani, Raquel Fernanda; Sanches, Vitor Lacerda; Morgano, Marcelo Antonio; Cadore, Solange; ; ; ; ; ; ; ; |
2023 | Trace Elements in Soy-Based Beverages: A Comprehensive Study of Total Content and In Vitro Bioaccessibility | Milani, Raquel Fernanda; Mauri, Adriana Aparecida; Sanches, Vitor Lacerda; Morgano, Marcelo Antonio; Cadore, Solange; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Trehalose as a cryoprotectant in freeze-dried wheat sourdough production | Stefanello, Raquel Facco; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Trehalose as a cryoprotectant in freeze-dried wheat sourdough production | Stefanello, Raquel Facco; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2022 | Typical Brazilian cheeses: safety, mineral content and adequacy to the nutritional labeling | Messias, Tayanna Bernardo Oliveira Nunes; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Umami Ingredient: flavor enhancer from shiitake (Lentinula edodes) byproducts | Harada-Padermo, Samara dos Santos; Alvim, Izabela Dutra; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Understanding Mycotoxin Contamination Across the Food Chain in Brazil: Challenges and Opportunities | Taniwaki, Marta H.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Use of chia (Salvia hispanica L.) mucilage gel to reduce fat in pound cakes | Felisberto, Maria Herminia Ferrari; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Use of irradiation in postharvest disease management: problems and solutions | Cia, P.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2021 | Use of the Kano model and sensory evaluation in the development of an iron supplement for women | Audiverth, Heidy Lorena Ferrari; Garcia, Aline de Oliveira; Ormenese, Rita de Cássia Salvucci Celeste; Bertoldo-Pacheco, Maria Teresa; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Use of the spray chilling method to deliver hydrophobic components: physical characterization of microparticles | Alvim, Izabela Dutra; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Use of whey peptide fraction in coated cashew nut as functional ingredient and salt replacer | Amorim, M.; Pereira, J. O.; Silva, L. B. |
2010 | Utilização da farinha de feijão-caupi (Vigna unguiculata L. Walp) na elaboração de produtos de panificação | Frota, Karoline de Macêdo Gonçalves; ; ; ; ; ; ; ; |
2011 | Utilização de coberturas comestíveis para redução de absorção de gordura em produtos estruturados pré-fritos congelados de mandioca | Berbari, Shirley Aparecida Garcia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Utilização de concentrado protéico de soro em um produto tipo ‘pão de queijo' | Zambrano, Francy; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Utilização de extrato de levedura (Saccharomyces sp.) de destilaria de álcool em salsicha | Yamanda, E. A.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Validação de método para determinação de aminas biogênicas em mortadela utilizando UPLC-MS/MS | Alves, Márcia Regina Cucatti; Furlani, Regina Prado Zanes (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos |
2010 | Validação e estimativa da incerteza de método para análise de licopeno e β- caroteno em polpa de tomate por cromatografia líquida de alta eficiência | Alves, Adriana Barreto; Silva, Marta Gomes da; Carvalho, Paulo Roberto Nogueira; Vissotto, Lizziane Cynara; ; ; ; ; ; ; ; |