Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 597 a 616 de 726 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2011Qualidade física e sensorial de biscoitos doces com fécula de mandiocaVieiraI, Jucyanne Carvalho; et al;; MontenegroII, Flávio Martins; ; ; ; ; ; ; ;
2013Qualidade física, química e sensorial de biscoitos tipo cookies elaborados com a substituição parcial da farinha de trigo por farinha desengordurada de gergelimClerici, Maria Teresa Pedrosa Silva; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012QUALITY AND SENSORY EVALUATION OF BEVERAGE OF ASSAI AND PASSION FRUIT ENRICHED WITH UNRIPE BANANA PULPCamargo, Gisele Anne; Mieli, Juliana; Prati, Patricia; Ormenese, Rita de Cássia S. C.; Schmidt, Flávio L.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Quality attributes and consumer acceptance of new ready-to-eat frozen restructured chickenAlmeida, Marcio Aurelio de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2021Quality of corn grains subjected to drying using direct-fired furnace fed with eucalyptus chips and firewoodTfouni, Silvia Amélia Verdiani; Gomes, Fernanda Moralez Leme; ; ; ; ; ; ; ;
2019Quantification of mineral composition of Brazilian bee pollen by near infrared spectroscopy and PLS regressionCosta, Maria Cristina A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Quinoa and Rice Co-products Gluten Free-cereals: Physical, Chemical, Microbiological and Sensory QualitiesGodoy, Roberta; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caquiCia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Radiação ultravioleta no controle pós-colheita de Colletotrichum glocosporioides em uva ‘Niagara Rosada’Cia, Patrícia; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Rapid Elemental Analysis of Sugarcane Spirits by Inductively Coupled Plasma: Optical Emission SpectrometryMilani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antonio; Quintaes, Késia Diego; ; ; ; ; ; ; ;
2015Rapid microwave assisted extraction of meat lipidsMedina, Aline Lisbôa; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Rational Design of an Ion-Imprinted Polymer for Aqueous Methylmercury SorptionMesa, Ruddy L.; Villa, Javier E. L.; Khan, Sabir; Peixoto, Rafaella R. Alves; Morgano, Marcelo A.; Gonçalves, Luís Moreira; Sotomayor, Maria D. P. T.; Picasso, Gino; ; ; ; ; ; ; ;
2018Real-time PCR-based method for rapid detection of Aspergillus niger and Aspergillus welwitschiae isolated from coffeeHertwig, Aline Morgan von; ; ; ; ; ; ; ;
2018Recent advances in toxicity and analytical methods of monochloropropanediols and glycidyl fatty acid esters in foodsArisseto, Adriana Pavesi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Reciclagem de Embalagens Plásticas Flexíveis: Contribuição da Identificação CorretaColtro, Leda; Duarte, Leda C.; ; ; ; ; ; ; ;
2010Reciclagem de Sacolas Plásticas de Polietileno em Termos de Inventário de Ciclo de VidaQueiroz, Guilherme de C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2019Reducing 50% sodium chloride in healthier jerked beef: an efficient design to ensure suitable stability, technological and sensory propertiesVidal, Vitor A.S.; Biachi, João P.; Paglarini, Camila S.; Pinton, Mariana B.; Campagnol, Paulo C.B.
2012Regional differences of coffee cultivation in BrazilColtro, Leda; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Release of anthocyanins from the hibiscus extract encapsulated by ionic gelation and application of microparticles in jelly candyGarcia, Aline O.; Moura, Sílvia C. S. R. de; Berling, Carolina L.; Queiroz, Marise B.; Alvim, Izabela D.; Hubinger, Miriam D.
2019RESÍDUOS DA INDUSTRIALIZAÇÃO DE GOIABA: APLICAÇÃO EM BARRAS DE CEREAIS COM ADIÇÃO DE ÓLEO DE CÁRTAMOIba, Ana Paula Baldovinotti; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;