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Data do documento | Título | Autor(es) |
2011 | Qualidade física e sensorial de biscoitos doces com fécula de mandioca | VieiraI, Jucyanne Carvalho; et al;; MontenegroII, Flávio Martins; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Qualidade física, química e sensorial de biscoitos tipo cookies elaborados com a substituição parcial da farinha de trigo por farinha desengordurada de gergelim | Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2012 | QUALITY AND SENSORY EVALUATION OF BEVERAGE OF ASSAI AND PASSION FRUIT ENRICHED WITH UNRIPE BANANA PULP | Camargo, Gisele Anne; Mieli, Juliana; Prati, Patricia; Ormenese, Rita de Cássia S. C.; Schmidt, Flávio L.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Quality attributes and consumer acceptance of new ready-to-eat frozen restructured chicken | Almeida, Marcio Aurelio de; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2021 | Quality of corn grains subjected to drying using direct-fired furnace fed with eucalyptus chips and firewood | Tfouni, Silvia Amélia Verdiani; Gomes, Fernanda Moralez Leme; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Quantification of mineral composition of Brazilian bee pollen by near infrared spectroscopy and PLS regression | Costa, Maria Cristina A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Quinoa and Rice Co-products Gluten Free-cereals: Physical, Chemical, Microbiological and Sensory Qualities | Godoy, Roberta; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Quitosana no controle pós-colheita da podridão mole em caqui | Cia, Patricia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Radiação ultravioleta no controle pós-colheita de Colletotrichum glocosporioides em uva ‘Niagara Rosada’ | Cia, Patrícia; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Rapid Elemental Analysis of Sugarcane Spirits by Inductively Coupled Plasma: Optical Emission Spectrometry | Milani, Raquel Fernanda; Morgano, Marcelo Antonio; Quintaes, Késia Diego; ; ; ; ; ; ; ; |
2015 | Rapid microwave assisted extraction of meat lipids | Medina, Aline Lisbôa; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2020 | Rational Design of an Ion-Imprinted Polymer for Aqueous Methylmercury Sorption | Mesa, Ruddy L.; Villa, Javier E. L.; Khan, Sabir; Peixoto, Rafaella R. Alves; Morgano, Marcelo A.; Gonçalves, Luís Moreira; Sotomayor, Maria D. P. T.; Picasso, Gino; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Real-time PCR-based method for rapid detection of Aspergillus niger and Aspergillus welwitschiae isolated from coffee | Hertwig, Aline Morgan von; ; ; ; ; ; ; ; |
2018 | Recent advances in toxicity and analytical methods of monochloropropanediols and glycidyl fatty acid esters in foods | Arisseto, Adriana Pavesi; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2013 | Reciclagem de Embalagens Plásticas Flexíveis: Contribuição da Identificação Correta | Coltro, Leda; Duarte, Leda C.; ; ; ; ; ; ; ; |
2010 | Reciclagem de Sacolas Plásticas de Polietileno em Termos de Inventário de Ciclo de Vida | Queiroz, Guilherme de C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2019 | Reducing 50% sodium chloride in healthier jerked beef: an efficient design to ensure suitable stability, technological and sensory properties | Vidal, Vitor A.S.; Biachi, João P.; Paglarini, Camila S.; Pinton, Mariana B.; Campagnol, Paulo C.B. |
2012 | Regional differences of coffee cultivation in Brazil | Coltro, Leda; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2018-12 | Release of anthocyanins from the hibiscus extract encapsulated by ionic gelation and application of microparticles in jelly candy | Garcia, Aline O.; Moura, Sílvia C.S.R. de; Berling, Carolina L.; Queiroz, Marise B.; Alvim, Izabela D.; Hubinger, Miriam D. |
2019 | RESÍDUOS DA INDUSTRIALIZAÇÃO DE GOIABA: APLICAÇÃO EM BARRAS DE CEREAIS COM ADIÇÃO DE ÓLEO DE CÁRTAMO | Iba, Ana Paula Baldovinotti; et. al.; ; ; ; ; ; ; ; |