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Data do documento | Título | Autor(es) |
2016 | Influence of the addition of Lactobacillus acidophilus La-05, Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 and inulin on the technological, physicochemical, microbiological and sensory features of creamy goat cheese | Barbosa, Ilsa C.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2016 | Evaluation of the effectiveness of non-irradiated and chlorine-free packaging for fresh beef preservation | Rodrigues, José B.M.; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2017 | Influence of process variables on the drum drying of mango pulp | Germer, Silvia Pimentel Marconi; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Avaliação sensorial e tecnológica de cookies desenvolvidos com farinha desengordurada de gergelim e amido resistente | Oliveira, Maisa Estefânia; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva; ; ; ; ; ; ; ; |
2014 | Análise de viabilidade econômica da produção de formulações de requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor reduzido de sódio | Vieira, Manuel Carmo; et al.; ; ; ; ; ; ; ; |
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