Navegando por Autor Alvim, Izabela Dutra

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 23  Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2023Atomization of Cocoa Honey Using Whey Protein Isolate to Produce a Dry Formulation with Improved Shelf Life for Industrial ApplicationGuirlanda, Christiano Pedro; Alvim, Izabela Dutra; Takahashi, Jacqueline Aparecida
2024Co-encapsulation of probiotic bacteria L. rhamnosus GG and β-carotene by a novel biphasic encapsulation technique: Stability and in vivo anti-inflammatory propertiesLima, Fernando Freitas de; Mendonça, Talita Cesarim; Pinilla, Cristian Mauricio Barreto; Alvim, Izabela Dutra; Vido, Mariana Alves Gragnani; Paula, Eneida de; Spadoti, Leila Maria; Alves, Adriana Torres Silva e; cristianmaobarreto@gmail.com
2022-08-29Desenvolvimento e caracterização de chocolate amargo contendo azeite de abacate livre e microencapsulado pela técnica de spray coolingLuccas, Valdecir; Guerreiro, Leili Sia; Alvim, Izabela Dutra; Rodrigues, Rodney Alexandre Ferreira; Vissotto, Fernanda Zaratini; Ferrari, Roseli Aparecida
2018-03-12Desenvolvimento e caracterização de micropartículas contendo complexos de ferro e peptídeos.Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Filiponi, Marília Pinheiro; Alvim, Izabela Dutra; Morgano, Marcelo Antonio; Grosso, Carlos Raimundo Ferreira
2017-02-23Desidratação de polpa de manga em secador de cilindro rotativo (drum drying): variáveis de processoGermer, Silvia Pimentel Marconi; Tonin, Isabela Portelinha; Aguirre, José Mauricio de; Alvim, Izabela Dutra; Queiroz, Marise Bonifacio
2021-12-17Estruturação da manteiga de cacau com monoglicerídeos e fitoesteróis livresLuccas, Valdecir; Figueira, Aline Cássia; Ribeiro, Ana Paula Badan; Alvim, Izabela Dutra; Ferrari, Roseli Aparecida
2019Experimental method to obtain a uniform food powder mixture of omega-3 microcapsules and whole milk powderNovaes, Sylvia Salioni Camargo; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Alvim, Izabela Dutra; Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira; Vissotto, Fernanda Zaratini; Alves, Rosa Maria Vercelino; rosa@ital.sp.gov.br
2025Ferrous sulfate microparticles as a food fortification strategy: Application in plant-based yogurt and bioaccessibility assessmentRebellato, Ana Paula; Teixeira, José Luan da Paixão; Milani, Raquel Fernanda; Alvim, Izabela Dutra; Santana, Thalyne Mariane da Silva; Galland, Fabiana; Morgano, Marcelo Antõnio
2022-09Influence of Different Packaging Materials on the Stability of Omega-3-Enriched Milk Powder During StorageDantas, Fiorella B. Hellmeister; Alvim, Izabela Dutra; Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira; Alves, Rosa Maria Vercelino; Júnior, Luís Marangoni
2019-03-11Influência da embalagem na estabilidade de chocolate ao leite adicionado de fibras higroscópicasAlves, Rosa Maria Vercelino; Verde, Alessandra Barros; Alvim, Izabela Dutra; Efraim, Priscilla; Saron, Elisabete Segantini; Luccas, Valdecir
2020-11-24Microencapsulação de culturas probióticas para aplicação em formulas infantis e avaliação da viabilidade após o preparoBerto, Maria Isabel; Vido, Mariana Alves Gragnani; Silva e Alves, Adriana Torres; Cruz, Adriano Gomes da; Alvim, Izabela Dutra
2022-08-29Microencapsulação do extrato de erva-mate (Ilex paraguariensis) por gelificação iônica: avaliação da estabilidade e aplicação em barras de frutas e cereaisMoura, Sílvia Cristina Sobottka Rolim de.; Budin, Ana Caroline; Alvim, Izabela Dutra; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Cruz, Carla Léa de Camargo Vianna
2019Microencapsulation of green tea polyphenols by ionic gelation and spray chilling methodsCutrim, Camila Sampaio; Alvim, Izabela Dutra; Cortez, Marco Antonio Sloboda; ; ; ; ; ; ; ;
2025Microencapsulation of maillard reaction products from chicken bone protein hydrolysates: Retention and preservation of meat flavoring compoundsCunha, Rebeka Correia de Souza; Fontes, Viviane Maria de Sousa; Souza, Eike Guilherme Torres de; Silva, Gezaildo Santos; Silva, Layane Rosa da; Galvão, Mércia de Sousa; Alvim, Izabela Dutra; Alves, Ângela Matilde da Silva; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Brum, Felipe Lopes; Torres, Sandro Marden; Madruga, Marta Suely; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Bezerra, Taliana Kênia Alencar
2024Oxidative stability of sacha inchi oil microparticles coveredwith ovalbuminNeto, Ermelindo de Souza Silva; Yamaguchi, Margarida Masami; Shirai, Marianne Ayumi; Ueno, Claudio Takeo; Alvim, Izabela Dutra; Yamashita, Fábio; Grosso, Carlos Raimundo Ferreira; Sakanaka, Lyssa Setsuko; izabela@ital.sp.gov.br
2020Plant proteins at low concentrations as natural emulsifiers for an effective orange essential oil microencapsulation by spray dryingFrancisco, Cristhian Rafael Lopes; Oliveira Júnior, Fernando Divino de; Marin, Gabrieli; Alvim, Izabela Dutra; Hubinger, Miriam Dupas; ; ; ; ; ; ; ;
2011Produção de gelatina de pele de tilápia e sua utilização para obtenção de micropartículas contendo óleo de salmãoBueno, Camila Marques; Alvim, Izabela Dutra; ; ; ; ; ; ; ;
2025Selenium micro-encapsulation: Innovative strategies for supplementing plant-based beveragesTeixeira, José Luan da Paixão; Rebellato, Ana Paula; Milani, Raquel Fernanda; Alvim, Izabela Dutra; Morgano, Marcelo Antônio
2021-10Spherification of Hydrocolloids by Jet CutterPaulo, Bruna Barbon; Ramos, Fernanda de Melo; Feliciano, Marcelo D’ELIA; Prado, Danny Patiño; Silveira, Mariana Pereira; Alvim, Izabela Dutra; Prata, Ana Silvia
2019Stability of omega-3 enriched milk powder in different commercial packages stored under accelerated conditions of temperature and relative humidityNovaes, Sylvia Salioni Camargo; Dantas, Fiorella Balardin Hellmeister; Alvim, Izabela Dutra; Miguel, Ana Maria Rauen de Oliveira; Dantas, Silvia Tondella; Alves, Rosa Maria Vercelino; Instituto de Tecnologia de Alimentos