| Data do documento | Título | Autor(es) |
| 2024 | Advances in bean-to-bar chocolate production: Microbiology, biochemistry, processing, and sensorial aspects | Lopes, Giovana Gatti; Morgano, Marcelo Antônio; Taniwaki, Marta Hiromi |
| 2024-06 | Aflatoxins in the nut chains: strategies to reduce their impact on consumer health and economic losses | Chulze, Sofia; Zanon, María Silvina Alaniz; Taniwaki, Marta Hiromi; Tsitsigiannis, Dimitrios; Olsen, Monica; Ortega-Beltran, Alejandro; Herrera, Marta; Vargas, Eugenia Azevedo; Logrieco, Antonio Francesco; Battilani, Paola |
| 2018-03-12 | Avaliação da contaminação de pimenta vermelha (Capsicum frutescens Capsicum baccatum) e pimenta rosa (Schinus terebinthifolius) por fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A. | Iamanaka, Beatriz Thie; Brito, Gabriela Cachoni; Rocha, Liliana de Oliveira; Taniwaki, Marta Hiromi; Domingues, Maria Antonia Calori |
| 2021 | Black aspergilli in Brazilian onions: From field to market | Silva, Josué José; Bertoldo, Rachel; Fungaro, Maria Helena Pelegrinelli; Massi, Fernanda Pelisson; Taniwaki, Marta Hiromi; Sant’Ana, Anderson S.; Iamanaka, Beatriz Thie; ; ; ; ; ; ; ; |
| 2025-01 | Enzyme-assisted extraction of aflatoxin M1 in Brazilian artisanal cheese using reversed-phase liquid chromatography | Taniwaki, Marta Hiromi; Marcelão, Caio Vinícius P.; Maffei, Juliana T.; Souza, Mariana C. |
| 2022 | Estudo Regulatório sobre Proteínas Alternativas no Brasil - Fermentação | Silva, Neusely da; Taniwaki, Marta Hiromi; Sá, Patrícia Blumer Z. Rodrigues de; Sarantopoulos, Claire Isabel G. L.; Ito, Danielle; Garcia, Eloísa Elena Corrêa; Camargo, Gisele Anne |
| 2017-03-24 | Fungos e aflatoxinas no arroz: ocorrência e significado na saúde pública | Taniwaki, Marta Hiromi; Katsurayama, Aline Machado; Iamanaka, Beatriz Thie; Junqueira, Valéria Christina Amstalden; Fernandes, Andrezza Maria |
| 2024-08-08 | Identificação molecular de aspergillus spp. e penicillium spp isolados de queijos artesanais | Taniwaki, Marta Hiromi; Rodrigues, Fernanda Zantedeschi; Josué José da Silva; Iamanaka, Beatriz Thie; Souza, Mariana Corrêa de; Morgano, Marcelo Antonio |
| 2025 | Insights into PUFA and oxylipin production from incubation of Aspergillus novoparasiticus in sugarcane juice | Santos, Augusto Leonardo dos; Ferreira, Marcelo José Pena; Sartorelli, Patricia; Silva, Josué José da; Iamanaka, Beatriz Thie; Frisvad, Jens Christian; Taniwaki, Marta Hiromi |
| 2020-03-30 | Mandioca (Manihot esculenta Crantz): avaliação da micobiota e determinação de aflatoxinas | Taniwaki, Marta Hiromi; Ono, Laís Tiemi; Iamanaka, Beatriz Thie; Nabeshima, Elizabeth; Morgano, Marcelo |
| 2023-06-13 | Micobiota e ocorrência de ocratoxina A em queijos artesanais | Taniwaki, Marta Hiromi; Marcelão, Caio Vinicius Pereira; Sá, Patrícia Blumer Zacarchenco de; Couto, Fabiana Aparecida; Souza, Mariana Correa de; Iamanaka, Beatriz Thie |
| 2023-02-28 | Microbiota do cacau durante a fermentação e processamento "bean to bar" e seu efeito no chocolate | Taniwaki, Marta Hiromi; Lopes, Giovana Gatti; Luccas, Valdecir; Silva, Neusely da; Morgano, Marcelo Antonio |
| 2020 | Molecular analysis of Aspergillus section Nigri isolated from onion samples reveals the prevalence of A. welwitschiae | Massi, Fernanda Pelisson; Iamanaka, Beatriz Thie; Barbosa, Rafaella Liviero; Sartori, Daniele; Ferrranti, Larissa; Taniwaki, Marta Hiromi; Fungaro, Maria Helena Pelegrinelli; ; ; ; ; ; ; ; |
| 2021-08-05 | Ocorrência de fungos produtores de Fumonisina B2 e Ocratoxina A no amendoim | Taniwaki, Marta Hiromi; Rodrigues, Fernanda; Silva, Josué José da; Iamanaka, Beatriz Thie; Domingues, Maria Antonia Calori; Morgano, Marcelo |
| 2019-06-27 | Páprica (Capsicum annuum L.): micobiota, ocorrência de fungos toxigênicos, aflatoxinas e ocratoxina A. | Iamanaka, Beatriz Thie; Yasumura, Cristina Akemi; Taniwaki, Marta Hiromi; Silva, Josué José da; Rocha, Liliana de Oliveira |
| 2024 | Reducing fumonisin contamination in Brazilian maize: The impact of Codex standards and regulatory frameworks | Rocha, Liliana de Oliveira; Taniwaki, Marta Hiromi; Ennis, Michael; Schreiner, Ligia Lindner; Haffar, Farid El |
| 2025 | Relatório Técnico - Aspectos de segurança na produção de alimentos vegetais análogos à carne | Silva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da |
| 2024 | Relatório Técnico - Desenvolvimento e aplicação do plano APPCC em alimentos vegetais análogos aos produtos cárneos | Silva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da |
| 2025 | Safety aspects in the production of plant-based meat | Silva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da |
| 2025 | Use and impact of the code of practice for the prevention and reduction of mycotoxin contamination in cereals (CXC 51–2003) in Brazil | Taniwaki, Marta Hiromi; Haffar, Farid El; Ennis, Michael; Cahill, Sarah; Lipp, Markus; Fattori, Vittorio; Boesch, Cornelia |