Navegando por Autor Taniwaki, Marta Hiromi

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 17 de 17
Data do documentoTítuloAutor(es)
2024Advances in bean-to-bar chocolate production: Microbiology, biochemistry, processing, and sensorial aspectsLopes, Giovana Gatti; Morgano, Marcelo Antônio; Taniwaki, Marta Hiromi
2021Black aspergilli in Brazilian onions: From field to marketSilva, Josué José; Bertoldo, Rachel; Fungaro, Maria Helena Pelegrinelli; Massi, Fernanda Pelisson; Taniwaki, Marta Hiromi; Sant’Ana, Anderson S.; Iamanaka, Beatriz Thie; ; ; ; ; ; ; ;
2025-01Enzyme-assisted extraction of aflatoxin M1 in Brazilian artisanal cheese using reversed-phase liquid chromatographyTaniwaki, Marta Hiromi; Marcelão, Caio Vinícius P.; Maffei, Juliana T.; Souza, Mariana C.
2022Estudo Regulatório sobre Proteínas Alternativas no Brasil - FermentaçãoSilva, Neusely da; Taniwaki, Marta Hiromi; Sá, Patrícia Blumer Z. Rodrigues de; Sarantopoulos, Claire Isabel G. L.; Ito, Danielle; Garcia, Eloísa Elena Corrêa; Camargo, Gisele Anne
2017Fungos e aflatoxinas no arroz: ocorrência e significado na saúde públicaKatsurayama, Aline Machado; Taniwaki, Marta Hiromi; Iamanaka, Profª. Drª. Beatriz Thie; Junqueira, Profa. Dra. Valéria Christina Amstalden; Fernandes, Profa. Dra. Andrezza Maria; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2024-08-08Identificação molecular de aspergillus spp. e penicillium spp isolados de queijos artesanaisTaniwaki, Marta Hiromi; Rodrigues, Fernanda Zantedeschi; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Josué José da Silva; Iamanaka, Beatriz Thie; Souza, Mariana Corrêa de; Morgano, Marcelo Antonio
2025Insights into PUFA and oxylipin production from incubation of Aspergillus novoparasiticus in sugarcane juiceSantos, Augusto Leonardo dos; Ferreira, Marcelo José Pena; Sartorelli, Patricia; Silva, Josué José da; Iamanaka, Beatriz Thie; Frisvad, Jens Christian; Taniwaki, Marta Hiromi
2020Mandioca (Manihot esculenta Crantz): avaliação da micobiota e determinação de aflatoxinasOno, Laís Tiemi; Taniwaki, Marta Hiromi; Iamanaka, Dra. Beatriz Thie; Nabeshima, Dra. Elizabeth; Morgano, Dr. Marcelo; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
-Micobiota e ocorrência de ocratoxina A em queijos artesanaisTaniwaki, Marta Hiromi; Marcelão, Caio Vinicius Pereira; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Ital; Sá, Patrícia Blumer Zacarchenco de; Couto, Fabiana Aparecida; Souza, Mariana Correa de; Iamanaka, Beatriz Thie
2023-02-28Microbiota do cacau durante a fermentação e processamento "bean to bar" e seu efeito no chocolateTaniwaki, Marta Hiromi; Lopes, Giovana Gatti; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos; Luccas, Valdecir; Silva, Neusely da; Morgano, Marcelo Antonio
2020Molecular analysis of Aspergillus section Nigri isolated from onion samples reveals the prevalence of A. welwitschiaeMassi, Fernanda Pelisson; Iamanaka, Beatriz Thie; Barbosa, Rafaella Liviero; Sartori, Daniele; Ferrranti, Larissa; Taniwaki, Marta Hiromi; Fungaro, Maria Helena Pelegrinelli; ; ; ; ; ; ; ;
2021Ocorrência de fungos produtores de Fumonisina B2 e Ocratoxina A no amendoimRodrigues, Fernanda; Taniwaki, Marta Hiromi; Silva, Josué José da; Iamanaka, Dra. Beatriz Thie; Domingues, Maria Antonia Calori; Morgano, Dr. Marcelo; Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2024Reducing fumonisin contamination in Brazilian maize: The impact of Codex standards and regulatory frameworksRocha, Liliana de Oliveira; Taniwaki, Marta Hiromi; Ennis, Michael; Schreiner, Ligia Lindner; Haffar, Farid El
2025Relatório Técnico - Aspectos de segurança na produção de alimentos vegetais análogos à carneSilva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da
2024Relatório Técnico - Desenvolvimento e aplicação do plano APPCC em alimentos vegetais análogos aos produtos cárneosSilva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da
2025Safety aspects in the production of plant-based meatSilva, Neusely da; Sarantópoulos, Claire Isabel G. de L.; Oliveira, Marcus Vinicius Pereira de; Galle, Telma; Lemos, Ana Lúcia da Silva Corrêa; Ito, Danielle; Nabeshima, Elizabeth Harumi; Montenegro, Flávio Martins; Esteves, José Antonio de Fátima; Neto, Manuel Pinto; Morgano, Marcelo Antonio; Berto, Maria Isabel; Taniwaki, Marta Hiromi; Sadahira, Mitie Sonia; Bromberg, Renata; Ferrari, Roseli Aparecida; Silva, Vera Sônia Nunes da
2025Use and impact of the code of practice for the prevention and reduction of mycotoxin contamination in cereals (CXC 51–2003) in BrazilTaniwaki, Marta Hiromi; Haffar, Farid El; Ennis, Michael; Cahill, Sarah; Lipp, Markus; Fattori, Vittorio; Boesch, Cornelia