Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 733 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2021Amorphophallus konjac: A Novel Alternative Flour on Gluten-Free BreadPacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Vera Sônia Nunes; Laignier, Fernanda; mtb@ital.sp.gov.br
2017Analysis of bee pollen constituents from different Brazilian regions:Quantification by NIR spectroscopy and PLS regressionCosta, Maria Cristina A.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Analysis of pesticide residues in sugarcane juice using QuEChERS sample preparation and gas chromatography with electron capture detectionFurlani, Regina Prado Zanes; ; ; ; ; ; ; ;
2017ANÁLISE COMPARATIVA E VIABILIDADE ECONÔMICA DA PRODUÇÃO INDUSTRIAL DE QUEIJO MINAS FRESCAL TRADICIONAL E LIGHT COM DIFERENTES TEORES DE CONCENTRADO PROTEICO DE SOROSpadoti, Leila Maria; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Análise de viabilidade econômica da produção de formulações de requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor reduzido de sódioVieira, Manuel Carmo; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Análise descritiva quantitativa de Buttermilk probioticoAntunes, Adriane Elisabete Costa; ; ; ; ; ; ; ;
2010Análise fuzzy do efeito da composição de solução osmótica nas propriedades de tomatesVeiga, N. S.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Anti-inflammatory activities of enzymatic (alcalase) hydrolysate of a whey protein concentrateCarvalho-Silva, Luciano Bruno de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Antibacterial, Antiproliferative, and Immunomodulatory Activity of Silver Nanoparticles Synthesized with Fucans from the Alga Dictyota mertensiiFernandes-Negreiros, Marília Medeiros; Machado, Raynara Iusk Araújo; Bezerra, Fabiana Lima; Melo, Maria Celeste Nunes; Alves, Monique Gabriela Chagas Faustino; Filgueira, Luciana Guimaraes Alves; Trindade, Edvaldo Silva; Costa, Leandro Silva; Rocha, Hugo Alexandre Oliveira; morgano@ital.sp.gov.b; Morgano, Marcelo Antonio
2019Antifungal and physicochemical properties of inclusion complexes based on β-cyclodextrin and essential oil derivativesHerrera, Andrea; Rodríguez, Francisco J.; Bruna, Julio E.; Abarca, Romina L.; Galotto, María J.; Guarda, Abel; Mascayano, Carolina; Sandoval-Yáñez, Claudia; Padula, Marisa; Felipe, Fabiana Ramos Souza
2010Antimicrobial activity of E. faccium FAIR-E 198 against gram-positive pathogensNascimento, Maristela da Silva do; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Antimony Assessment in PET Bottles for Soft DrinkKiyataka, Paulo Henrique M.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Antioxidant Capacity and Chemical Characterization of Açaí (Euterpe oleracea Mart.) Fruit FractionsFerreira, Daniela Souza; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Antioxidant properties of sterilized yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flourSousa, Sérgio; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato productsAlves, A.B.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Aplicabilidade do método de Ball para o cálculo da letalidade de processos de esterilização em autoclaves a vapor desaeradas por águaBerteli, Michele Nehemy; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Aplicação de Métodos de Conservação e Avaliação do Estudo de Vida de Prateleira em Mel de Melipona mondury do Estado do Espírito SantoOliveira, Karen Linelle de; Berto, Maria Isabel (Orientador); Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2013Aplicações de soro de queijo em bebidasZacarchenco, P. B.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Application of arginine and histidine to improve the technological and sensory properties of low-fat Bologna-type sausages produced with high levels of KClSilva, Suelem Lima da; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Application of chitosan emulsion as a coating on Kraft paperReis, Arlete B.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;