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Autor(es)
2021
Amorphophallus konjac: A Novel Alternative Flour on Gluten-Free Bread
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
;
Silva, Vera Sônia Nunes
;
Laignier, Fernanda
;
mtb@ital.sp.gov.br
2017
Analysis of bee pollen constituents from different Brazilian regions:Quantification by NIR spectroscopy and PLS regression
Costa, Maria Cristina A.; et. al.
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2011
Analysis of pesticide residues in sugarcane juice using QuEChERS sample preparation and gas chromatography with electron capture detection
Furlani, Regina Prado Zanes
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2017
ANÁLISE COMPARATIVA E VIABILIDADE ECONÔMICA DA PRODUÇÃO INDUSTRIAL DE QUEIJO MINAS FRESCAL TRADICIONAL E LIGHT COM DIFERENTES TEORES DE CONCENTRADO PROTEICO DE SORO
Spadoti, Leila Maria; et. al.
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2014
Análise de viabilidade econômica da produção de formulações de requeijão cremoso sem adição de gordura e com teor reduzido de sódio
Vieira, Manuel Carmo; et al.
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2012
Análise descritiva quantitativa de Buttermilk probiotico
Antunes, Adriane Elisabete Costa
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2010
Análise fuzzy do efeito da composição de solução osmótica nas propriedades de tomates
Veiga, N. S.; et al.
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2012
Anti-inflammatory activities of enzymatic (alcalase) hydrolysate of a whey protein concentrate
Carvalho-Silva, Luciano Bruno de; et al.
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2017
Antibacterial, Antiproliferative, and Immunomodulatory Activity of Silver Nanoparticles Synthesized with Fucans from the Alga Dictyota mertensii
Fernandes-Negreiros, Marília Medeiros
;
Machado, Raynara Iusk Araújo
;
Bezerra, Fabiana Lima
;
Melo, Maria Celeste Nunes
;
Alves, Monique Gabriela Chagas Faustino
;
Filgueira, Luciana Guimaraes Alves
;
Trindade, Edvaldo Silva
;
Costa, Leandro Silva
;
Rocha, Hugo Alexandre Oliveira
;
morgano@ital.sp.gov.b
;
Morgano, Marcelo Antonio
2019
Antifungal and physicochemical properties of inclusion complexes based on β-cyclodextrin and essential oil derivatives
Herrera, Andrea
;
Rodríguez, Francisco J.
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Bruna, Julio E.
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Abarca, Romina L.
;
Galotto, María J.
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Guarda, Abel
;
Mascayano, Carolina
;
Sandoval-Yáñez, Claudia
;
Padula, Marisa
;
Felipe, Fabiana Ramos Souza
2010
Antimicrobial activity of E. faccium FAIR-E 198 against gram-positive pathogens
Nascimento, Maristela da Silva do; et al.
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2017
Antimony Assessment in PET Bottles for Soft Drink
Kiyataka, Paulo Henrique M.
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2016
Antioxidant Capacity and Chemical Characterization of Açaí (Euterpe oleracea Mart.) Fruit Fractions
Ferreira, Daniela Souza; et. al.
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2015
Antioxidant properties of sterilized yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flour
Sousa, Sérgio; et al.
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2012
Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products
Alves, A.B.; et al.
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2013
Aplicabilidade do método de Ball para o cálculo da letalidade de processos de esterilização em autoclaves a vapor desaeradas por água
Berteli, Michele Nehemy; et al.
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2017
Aplicação de Métodos de Conservação e Avaliação do Estudo de Vida de Prateleira em Mel de Melipona mondury do Estado do Espírito Santo
Oliveira, Karen Linelle de
;
Berto, Maria Isabel (Orientador)
;
Pós-graduação em Ciências e Tecnologia de Alimentos
2013
Aplicações de soro de queijo em bebidas
Zacarchenco, P. B.; et al.
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2020
Application of arginine and histidine to improve the technological and sensory properties of low-fat Bologna-type sausages produced with high levels of KCl
Silva, Suelem Lima da; et. al.
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2011
Application of chitosan emulsion as a coating on Kraft paper
Reis, Arlete B.; et. al.
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