Navegando por Título

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 640 < Anterior   Próximo >
Data do documentoTítuloAutor(es)
2012Análise descritiva quantitativa de Buttermilk probioticoAntunes, Adriane Elisabete Costa; ; ; ; ; ; ; ;
2012Anti-inflammatory activities of enzymatic (alcalase) hydrolysate of a whey protein concentrateCarvalho-Silva, Luciano Bruno de; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Antibacterial, Antiproliferative, and Immunomodulatory Activity of Silver Nanoparticles Synthesized with Fucans from the Alga Dictyota mertensiiFernandes-Negreiros, Marília Medeiros; Machado, Raynara Iusk Araújo; Bezerra, Fabiana Lima; Melo, Maria Celeste Nunes; Alves, Monique Gabriela Chagas Faustino; Filgueira, Luciana Guimaraes Alves; Trindade, Edvaldo Silva; Costa, Leandro Silva; Rocha, Hugo Alexandre Oliveira; morgano@ital.sp.gov.b; Morgano, Marcelo Antonio
2019Antifungal and physicochemical properties of inclusion complexes based on β-cyclodextrin and essential oil derivativesHerrera, Andrea; Rodríguez, Francisco J.; Bruna, Julio E.; Abarca, Romina L.; Galotto, María J.; Guarda, Abel; Mascayano, Carolina; Sandoval-Yáñez, Claudia; Padula, Marisa; Felipe, Fabiana Ramos Souza
2017Antimony Assessment in PET Bottles for Soft DrinkKiyataka, Paulo Henrique M.; ; ; ; ; ; ; ;
2016Antioxidant Capacity and Chemical Characterization of Açaí (Euterpe oleracea Mart.) Fruit FractionsFerreira, Daniela Souza; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Antioxidant properties of sterilized yacon (Smallanthus sonchifolius) tuber flourSousa, Sérgio; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2012Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato productsAlves, A.B.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2013Aplicabilidade do método de Ball para o cálculo da letalidade de processos de esterilização em autoclaves a vapor desaeradas por águaBerteli, Michele Nehemy; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2017Aplicação de Métodos de Conservação e Avaliação do Estudo de Vida de Prateleira em Mel de Melipona mondury do Estado do Espírito SantoOliveira, Karen Linelle de
2013Aplicações de soro de queijo em bebidasZacarchenco, P. B.; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2020Application of arginine and histidine to improve the technological and sensory properties of low-fat Bologna-type sausages produced with high levels of KClSilva, Suelem Lima da; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Application of chitosan emulsion as a coating on Kraft paperReis, Arlete B.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2014Application of loop-mediated isothermal amplification assays for direct identification of pure cultures of Aspergillus flavus, A. nomius, and A. caelatus and for their rapid detection in shelled Brazil nutsLuo, Jie; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2011Application of lysine, taurine, disodium inosinate and disodium guanylate in fermented cooked sausages with 50% replacement of NaCl by KClCampagnol, Paulo Cezar Bastianello; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Aproveitamento do resíduo do processamento industrial de palmito Pupunha (Bactris gasipaes) em conserva pela obtenção de sopa creme estável em temperatura ambienteToti, Fabíola Guirau Parra
2018Aproveitamento do resíduo industrial do processamento do suco de laranja com ingrediente no processamento tecnológico de alimentosDorigan, Jessica Regina; et al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Armazenamento do crambe em diferentes embalagens e ambientes: Parte I - Qualidade fisiológicaBessa, Jaqueline F. V.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2015Armazenamento do crambe em diferentes embalagens e ambientes: Parte II - Qualidade químicaDonadon, Juliana R.; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;
2018Arsenic species in herbal tea leaves and infusions determination by HPLCICP- MSMilani, Raquel Fernanda; et. al.; ; ; ; ; ; ; ;